2025m. January 12d. 22:10:43

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 1

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
Voras: Gramostola rosea
Lawryn
tai gal zinot kas juos veisia klaipedoj?

donatas_s
Paieškokit skelbimuose, tikrai buvo.

http://www.egzotika.info
Geadz
o substratas turi būti pakankamai drėgnas? neseniai tvarkiau terariumą, pakeičiau substratą ir t.t. bet ko tais voriukas(g.rosea) nesijaučia patogiai, labai nenori ant žemės būti.. gal per drėgna? voras buvo ilgą laiką neprižiūrėtas, todėl pasiemiau sau ir bandau sukurti tinkamas sąlygas.. tik nežinau ar viską tinkamai darau. voras jau gan didelis, apie 2metų amžiaus.

civillis
nzn kodel, bet ir mano rosea dazniausia ant kibiriuko sienu praleidzia laika..
Redagavo civillis 2009-03-22 18:44

Geadz
aš kai pasiemiau vorą, tai nebuvo jokių slėptuvių, tik baseinėlis.. o substratas buvo gan sausas, tai jis už to baseinėlio išsirausė duobę ir ten dažnai būdavo.. o dbr kai yra slėptuvė, tai jis ant sienų lipa, lyg nepatiktų substratas(kokoso), o jis pakankamai drėgnas.

Lawryn
Geadz parašė:
o substratas turi būti pakankamai drėgnas? neseniai tvarkiau terariumą, pakeičiau substratą ir t.t. bet ko tais voriukas(g.rosea) nesijaučia patogiai, labai nenori ant žemės būti.. gal per drėgna? voras buvo ilgą laiką neprižiūrėtas, todėl pasiemiau sau ir bandau sukurti tinkamas sąlygas.. tik nežinau ar viską tinkamai darau. voras jau gan didelis, apie 2metų amžiaus.

mano G.Rosea po aplinkos pakeitimo numire, todel manau nereiketu keisti nieko, jei padarei gyvenamasias salygas vorui nuo pat pradziu ir taip turi buti, nes nuo bet kokiu pakitimu voras pradeda stresuoti... nenustebk jeI kazkas su voru bus ne taip... :no:

Geadz
bet jau ten verkiant reikėjo sutvarkyti viską.. gal tada tiesiog palauksiu, praeis stresas ir pradės gyventi voras, tikėkimės Smile

chiubaka
Gal kas yra bandes gramostelai susert paukstuka? Ir jeigu taip tai koki?
Nes naktinius drugius gaudo ore Wink o ziurkena sutvarke per kelias sekundes Wink
Dar pas mane yra patele tj pakankamai stipri kad ka rimto sudorotu Wink
Taigi jei kas zinot ka nors apie paukstukus prasau pasakykit Wink
:help:

Mode
chiubaka parašė:
Gal kas yra bandes gramostelai susert paukstuka? Ir jeigu taip tai koki?
Nes naktinius drugius gaudo ore Wink o ziurkena sutvarke per kelias sekundes Wink
Dar pas mane yra patele tj pakankamai stipri kad ka rimto sudorotu Wink
Taigi jei kas zinot ka nors apie paukstukus prasau pasakykit Wink
:help:

O kam šert tokiu maistu jaigu yra normalaus? Ir taip problemos su šėrimu, rytoj bus kaip maniškė 5mėn neėda. Manyčiau tarakonai ar zoofobusai geresnis maistas už paukščius.
www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_spider.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bluefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_orangefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_schooloffish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_cat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bunny.gif

Daliux
na aš nebandžiau asmeniškai šert paukščiuko, bet manau drasiai gali bandyt, ir nemanau ar svarbi to paukščio rūšis, nes juk g.rosea kaip žinai yra paukštėda, juk aišku, o ne kokia žvirblėda Grin
http://www.beglobis.blogspot.com

G.Rosea
B.Smithi x4

nebūk molis, būk miško brolis Wink

Mode
Daliux parašė:
na aš nebandžiau asmeniškai šert paukščiuko, bet manau drasiai gali bandyt, ir nemanau ar svarbi to paukščio rūšis, nes juk g.rosea kaip žinai yra paukštėda, juk aišku, o ne kokia žvirblėda Grin

šiaip jau pavadinimas paukštėda nereiškia to, kad šie vorai minta paukščiais Smile
www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_spider.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bluefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_orangefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_schooloffish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_cat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bunny.gif

Daliux
o gal žinai kur rast istorija kodėl jie buvo pavadinti paukštėdomis? įdomu Smile o gal gali papasakot trumpai Smile

G.Rosea
B.Smithi x4

chiubaka
Siaip man asmeniskai auginimo malonumas matyti kaip jis maitinasi Wink ziurkenai jau darosi nebeidomu Grin tj ir mastau apie koki paukstuka... :jeee:

Mode
Daliux parašė:
o gal žinai kur rast istorija kodėl jie buvo pavadinti paukštėdomis? įdomu Smile o gal gali papasakot trumpai Smile

kažkur straipsnį skaičiau, kad pavadinimas nereiškia to, kad ėda paukščius, nepamenu kur, paieškokit gal ir čia yra Smile
su tuo, kad žiūrėti kaip medžioja yra pats malonumas tai sutinku, bet galiu matyt tik kaip albopilosum taip daro, rosea jau prarado įgudžius per bado streiką Grin

Mode
chiubaka parašė:
Siaip man asmeniskai auginimo malonumas matyti kaip jis maitinasi Wink ziurkenai jau darosi nebeidomu Grin tj ir mastau apie koki paukstuka... :jeee:

kokio dydžio taviškis?

Daliux
manau ir reikia tjp daryt, nes paukščiukas maisto payvairinimui puikiai tinka, o kai daugelis laiko normaliu maistu tarakonus ir zofobusus svirplius ir visokius kitokius vabalus tj nemanau kad yra teisūs, nes gamtoje vorai ne tik jais maitinasi Smile kuo nenormalus maistas paukščiukas? nemačiau kad kas nors būtų išvede statistika kur daugiau maistinės vertės ar zofobuse ar paukščiuke... (manau paukščiuke)

G.Rosea
B.Smithi x4

Mode
Daliux parašė:
manau ir reikia tjp daryt, nes paukščiukas maisto payvairinimui puikiai tinka, o kai daugelis laiko normaliu maistu tarakonus ir zofobusus svirplius ir visokius kitokius vabalus tj nemanau kad yra teisūs, nes gamtoje vorai ne tik jais maitinasi Smile kuo nenormalus maistas paukščiukas? nemačiau kad kas nors būtų išvede statistika kur daugiau maistinės vertės ar zofobuse ar paukščiuke... (manau paukščiuke)

Išvesta tai tikrai nėra, na paprasčiausiai gamtoje daugiausia minta vabzdžiais, paskui smulkiais stuburiniais.

Daliux
nes jų lengviausia sumedžiot Smile o šeip jei ėda tai galima ir paukštį duot. ir iš vis reikia džiaugtis kad ėda, ta prasme matai tokį šaunų vaizda kai grobį doroja, nes tai maniškis labai jau mėgsta pabadaut kas 2; 2,5mėn ėda, jei jis nenori ir neįkiši, čia jau tokia rūšis Smile

G.Rosea
B.Smithi x4

chiubaka
Na maniskis apetitu nesiskundzia paprastai Wink isigudrinau paziuret ar valgyt nori kai pilu vandens i terariuma Grin jeigu vandeni puola reiskia valgyt nori... tiek to mokslo ;D
Cia klause kaskas del dydzio tj net nznau nes nematavau is esmes siaip apie moterisko delno dydzio Wink
O del paukstuku as klausiu del to, kad bijau jog nebutu mano voriukas suzalotas ;( ir nesu mates internete, kad kasnors paukscius bandytu mest voram Grin
Manau pameginsiu jauna pauksteli imest artimiausiu metu o td butinai jum pranesiu kaipgi tj atrode, o jei nufilmuosiu tj ir linka duosiu Wink

Whyza
chiubaka parašė:

O del paukstuku as klausiu del to, kad bijau jog nebutu mano voriukas suzalotas ;( ir nesu mates internete, kad kasnors paukscius bandytu mest voram Grin
Manau pameginsiu jauna pauksteli imest artimiausiu metu o td butinai jum pranesiu kaipgi tj atrode, o jei nufilmuosiu tj ir linka duosiu Wink

Nesi matęs niekur, nes tai kvaila! juk pilna visokiausio tinkamo maisto voram, tai kam išradinėt dviratį? :conf: tuo labiau, kad G.Rosea yra antžeminis voras. Duot paukšti vorui vien tam, kad pažiūrėt, kaip jį nugalabija, yra :tdown:

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 8882
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232