2025m. January 19d. 02:23:32

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 5

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
Voras: Gramostola rosea
diiego
aš drėgmią palaikau gan didelią. drėkinu vieną šoną. šiluma būna 24-26 C maždaug.

karolis007
diiego parašė:
aš drėgmią palaikau gan didelią. drėkinu vieną šoną. šiluma būna 24-26 C maždaug.

siaip reiketu siek tiek tau dar pasidometi apie roziu auginimo salygas !!!!!!! nes jos yra ciles kalnu gyventojai ir dregmes dideles nereikia, o siluma taip pat nedidele turi buti. tokie pastebejimai.....

diiego
cituoju straipsnį "Temperatūra ir drėgmė: ši rūšis geriausiai jaučiasi 26 - 28 laipsnių temperatūroje. Terariume turi būti gana drėgna – 60 - 80%." internete radau ir kitokių reikalavimų, tad bandau pataikyti per viduriuką.

karolis007
ne viskas ka raso nete yra tiesa. nes yra daugybe skirtingai prirasytu nesamoniu. ziema rozem netgi temperatura reikia numust iki 18-20 laipsniu. nes kaip minejau jos is kalnu yra.

yovi
karolis007 parašė:
ne viskas ka raso nete yra tiesa. nes yra daugybe skirtingai prirasytu nesamoniu. ziema rozem netgi temperatura reikia numust iki 18-20 laipsniu. nes kaip minejau jos is kalnu yra.

O šito tai nežinojau, na, dėl temperatūros numušimo...

diiego
todėl ir bandau per vidurį visus reikalavimus laikyti. o dėl temperatūros žeminimo, tai būtų ydomu sužinoti, ar daug kas taip daro. nesakau, kad esi neteisus, bet nete niekur apie tai neradau :nezin: teko skaityti, kad su temperatūra reikia būti atsargiam, ypač su šildymu. daugiau nieko. dar paieškosiu.

karolis007
siaip pagrinde numusa pries poravima, nes reikia patele pastimuliuot, nes rosea yra pakankamai sudetingai veisiami vorai. as pats auginu jas be sildymo visai ir pakankamai mazai drekinu ir jauciasi puikiai. o del literaturos kur tai skaiciau negaliu pasakyti.nepamenu.

diiego
na kiek žinau, tai visų rušių vorų patelėms reik numušti temperatūrą prieš poravimasi. manau tai nebūtina, jei patelė dar nesubrendus. (kaip manoji)

diabolic
Tai jos puikiai jaučiasi kambario temperatūroje? Smile O apšvietimas reikalingas?
Ir dėl reto drėkinimo, tai kas kiek laiko maždaug? :shy:
Redagavo diabolic 2008-03-25 13:30

yovi
Apšvietimo manau jokiem paukštėdom nereik Wink Na mes nežinom nei tavo kambario temperaturos, nei po kiek drekini.. Wink

diabolic
Na aš pati savo kambario temp. dar nežinau Grin. Reikės pamatuot

karolis007
tas kas kiek nera tikslu Smile tiesiog palaikai aukstesne ar zemesne pastove dregme ir viskas Smile kai patirties igausi zinosi kiek ir kas kiek reikia Smile

Rainaite
o siti voriukai ka valgo dar? kai pirkau pries kelias dienas sake vistiena ir vabalus, maniskis kazko nenori vistienos ar mesos vabalu nerandu dar Smile tik kampe sedi, jis patinas ir jam apie 2 metai, laikau kabario temperaturoj ir papilu biski vandenio ant zemiu, jos turi but visai dregnos ar kazkiek sausokos?
o jis turi sedet beveik vietoj ar vaikstineja? kada jie miega nakti ar ir diena? dekui Smile

Whyza
http://www.egzotika.info/readarticle.php?article_id=82
na nemanau, kad vorai maitinasi tik vištiena, šeip jam geriau gyvas maistas Wink jei esi iš Kauno, tai maisto gali gaut iš Vilmanto. Na voras nėra šuo ar katė, kuris lakstytų iš vienos vietos i kitą,todėl normalu, kad jis sėdi vienoj vietoj :yes: na o dūrpės turi būt drėgnos, jokiu būdu ne sausos Wink

Rainaite
pradejo pelyt kai kuriose vietose durpes, tai perdaug dregna ar per mazai silumos? ir kazko nenori i kokosa lyst buvo vienakart keliolikai minuciu ilindes o dabar visada kampe sedi neina i sleptuve. apeina rata ir vel i ta pati kampa tam kampe visai sausos zemes tai gal jam nepatinka dregme?

sadayakko
atkeliavo ir pas mane sitas voriukas. pora savaiciu pagyveno salotdezej, o dabar jau turi tikrus namus- terariuma, interjera sumasciau pagal save Smile voriukas labai taikus, mielas, puikiai jauciasi rankose. megstamiausias patiekalas- svirpliai. zoofobusai kazkodel nedomina. kol kas smirineja po savo "valdas" arba kabo kur pakampej. vadinu arba anzelma, arba kiaule-voru.

Siga
Turiu ir as sita voriuka Smile ir stebina mane kiekviena diena :thumb: maniskio svirpliai nedomina o zoofobusa tik duok ;D

Richardas
Rainaite parašė:
pradejo pelyt kai kuriose vietose durpes, tai perdaug dregna ar per mazai silumos? ir kazko nenori i kokosa lyst buvo vienakart keliolikai minuciu ilindes o dabar visada kampe sedi neina i sleptuve. apeina rata ir vel i ta pati kampa tam kampe visai sausos zemes tai gal jam nepatinka dregme?
Pradėjo pelyt-isimetė pelėsio grybas.Pašalinti visas durpes išplauti su druskos tirpalu.idėt naujas.Drėgme vorui reikalinga.Kur nori ten ir būna.Kai norės nertis bus ten kur šlapia.
Aš nepiktai aš draugiškai .richardas riškus 1968m. Aš geras kai miegu ir miegu kai geras

LNKNPRK
me auginti sitos rusies voriuka :} bet noreti kito ; )
[ Mylėk širdim, o ne akim, nes akys ieško grožio, o širdis - širdies ]

izo
gal kas galit pasakyt koks čia voras (L1, L2, L3 ir tt.)? Tai mano pirmasis voriukas, tad dar neatkaliau akies ant tokių dalykų Smile ačiū už atsakymą Wink
P.S. : čia su 20ct moneta palygintas Smile
izo prisegti paveiksliukai:
voras_1.jpg

Redagavo izo 2008-07-18 21:53

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 8896
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232