2026m. March 08d. 05:51:42

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 6

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
a.versicolor
mekshrys
planuoju ysigyti a.versicolor.ar jy labai sudetinga auginti?skaiciau straipsnius,bet gal yra kokiu ypatingu niuansu y kuriuos reiketu atsizvelgti auginant?girdejau kad kai aukstas terariumas jie neranda meisto ant zemes ir badauja,ar taip buna?
p.s. ieskojau tokios temos,bet neradau.Jei tokia yra nesmerkit GrinGrinGrin
Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)

GiX
Tai labai jautrus voras temperaturos pokyciams, skersvejui ir pans...turi buti didele dregme ir tuo paciu gera ventiliacija....labai "gleznas" voras ir ju mazu didelis mirtingumas. Kas liecia maista, konkreciai negaliu pasakyt, bet man nelogiskai tavo girdetas teiginys skamba... Na Metallica pas mane visur maista randa jei nori valgyt, manau, su visais taip.

www.scorpions.lt
mekshrys
ooo...verta pagalvot del auginomo.....
Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)

Pythonica
Na parsitempiau as savishki kai tik pas ji spalva buvo pradejusi ryshketi...l3 gal buvo, tai pacia pirma diena issinere, ir kirto maista kaip pasiutes, jokiu problemu su juo nera.Nei kazkokia ypatinga temperatura jam darau, nei per daug drekinu tera, tiesiog durpes dregnas laikau. Bet va del maisto, tai tikrai is tinklo niekada neeina pasivaikscioti (tinklas palubej), visada maista ten imetu ir tada jis ji puola Smile
Redagavo Pythonica 2007-07-12 20:46
Little angel with a hammer...
http://public.fotki.com/Pythonica/

Mariezas
As buvau parsivezes l2 a.v bet isvis neeme jokio maisto nei is tinklo is niekur ir pasimire ;\

mildaster
mano mažas L2 išgyveno apie pusmetį. ėsdavo nežinia kada ir nežinia ką. musių lervom nepašersi, svirpliukų irgi dažniausiai neimdavo, drozofilų mėginau duot - irgi nekas. Išsinėrė porą kartų, bet neišgyveno. abejoju, ar dar imsiu. :no:
master of disaster

http://mildaster.wordpress.com
mekshrys
tai pagrindinis sunkumas kad needa?

AivarasSt
As irgi isigijau versika. jau pastebejau kad jis gyvena palubeik, kaip kazkas minejo. serti dar nebandziau.

gal kas turi jau suaugosi bo maniskis dar tik L2 arba L3

AivarasSt
ar jusu versikai pina tinklus? maniskis tia ne :geek:

Saulius
Auginu versicolor jau apie metus. Dabar bus koks L6, L7. Idomus jis tuo, kad po kiekvieno issinierimo pasikeicia spalva. Pas mane jisai apetitu nesiskundzia, o kai labai nori valgyt tai islenda is savo tinkliniu namu ir iesko maisto ant zemes. Vienas graziausiu ir mieliausiu voru. Ateiti manau isigyti kokius 5 versicolorus ir issiaugines pabandyti isveisti.

Indreaja
Šiandien ryte atsikėlus radau staigmeną, maniškis a.versicolor išsinėrė:hap: Tačiau apie tai galėjau įtarti tik iš to, jog jis sėdėjo žemai ir niekur aukštyn nelipo. Patamsėjimo jokio nepastebėjau, nu gal aš akla..it ta mėlyna spalva..Ant nugaros, kad gulėtų irgi nemačiau, nors gal tai jau čia naktį viskas buvo. Youtube mačiau a.versicolor nėrimąsi, aukštai, savo tinkle.

stafass
as turiu A.Avicularia ir labai noriu isigyti A.Versicolor.Abiems voriukams salygu panasiu reikia.Mano pinkis nesiskundzia niekuom nors jokiu ypatingu salygu jam nesukuriau.Temperatura apie 28 o dregme net neisivaizduoju,neturiu jokio dregmes matuoklio.kartais papurskiu substrata.
Avicularia Avicularia
Brahypelma Albopilosum

AivarasSt
isprotejo mano versikas Grin eda kaip pasiutes. atrodo kaip erke ir dar eda Grin

Mantas
tai nesuprantu dėl ko taip jie miršta? beje, per kiek laiko jie subręsta, nes straipsnyje to pasigedau ? Frown
Gamta - vienintelė knyga, kurios kiekvienas puslapis prasmingas. (J.V.Gėtė)

Darius
Kur gauti toki grazuoli? gal kas gali pagelbeti? dariusliekmanis@yahoo.com

bambalys
Cia normalu, kad voras nusileidzia prie zemes, pakibina dzika ir vel nuropoja paluben? Jei bijotu to maisto, tai manau isvis prie jo nelistu, o cia dabar kazkaip idomiai.
Redagavo bambalys 2008-07-06 16:21

GiX
bambalys parašė:
Cia normalu, kad voras nusileidzia prie zemes, pakibina dzika ir vel nuropoja paluben? Jei bijotu to maisto, tai manau isvis prie jo nelistu, o cia dabar kazkaip idomiai.

Įmesk maistą į tinklą jos, nes būna, kad nuo žemės ir neima grobio.

www.scorpions.lt
bambalys
O jei nera tinklo? Ketvirtadieni tik parsigabenau..

GiX
Faktas tas, kad jei norės labai valgyt, grobį ir iš po žemių išsikas.

www.scorpions.lt
Mantas
mildaster parašė:
mano mažas L2 išgyveno apie pusmetį. ėsdavo nežinia kada ir nežinia ką. musių lervom nepašersi, svirpliukų irgi dažniausiai neimdavo, drozofilų mėginau duot - irgi nekas. Išsinėrė porą kartų, bet neišgyveno. abejoju, ar dar imsiu. :no:

chm.. sorry bet mačiau vieno tavo versiko (AtA) Foto, tai drėgmės kaip pas murinusa, jiems reikia didelės drėgmės, ant beveik sausų durpių neužauginsi, tai lepūs vorai :]
Gamta - vienintelė knyga, kurios kiekvienas puslapis prasmingas. (J.V.Gėtė)

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2026-03-01 13:16
Pats Ravenous tik prieš metus buvo prisijungęs. Grin

2026-03-01 13:13
Facebook neturėtų būti konkurentai, čia info sistematiškai ir paprastai randama, Facebook belenkiek scrollinimo... Frown

2026-02-22 18:49
Gal Gramostola Pulchra parduodat?

2026-02-09 20:22
Sunku su faceboke konkuruoti Smile

2026-02-08 21:29
Seni geri laikai. Turėjau ir augintinių ir saitas buvo gyvas

2025-05-30 12:38
Forumas mires, chatas ciut gyvas

2025-05-27 08:22
O forumas gyvas ?

2025-04-09 18:26
Gyvas Grin

2025-03-11 12:59
ka jus chebra? AndriusN gyvas dar?

2025-02-19 12:32
Same, galvoju ką čia prigriebus.

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 9895
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232