2026m. August 18d. 19:50:09

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 1

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
Mire voras :(
gsp
ash manau kad paemus uz tos dalines isnaros su pincetu ir atsargiai labai SVELNIAI ir kantriai su kokiu degtuku kiekvineai kojai po puse mm patraukiant laisvai isnertum ta vargseli is savo kiauto, svarbu nedaryti staigiu judesiu mano galva Grinisap:

na juk vis geriau nei leisti nusikamuoti negyvai... jei dvi paras neissinere reiskia jam tikrai striuka Grinead:

www.gsp.projektas.lt
lumberjack
pas mane ir ne nerimosi metu prarado... Wink
Chaotic Neutral

DumBazz
Pas mane ne nėrimosi metu nusirovė koją. Ta koja pilnai ataugo per kitą nėrimąsi, tik nežymiai matėsi, kad vos vos plonesnė negu kitos kojos Wink Savaime aišku, ataugimo greitis priklauso ir nuo voro dydžio manyčiau... Kuo mažesnis - tuo greičiau Smile

http://www.flickr.com/photos/8661267@N07/
rtomazas
Gaila bej jam jau ragas. Jis jau net nebejuda. Nu ka padarysi, reiks ieskoti kito.

DumBazz
Užuojauta Grinead:

Richardas
daug kartu esu padėjas nertis ir nieko :yesPfftroblemu jokiu :thumb: O va avikulerija kabejo kaip kristus gražiai taipSmilepalikau nertis pačiai ir amenGrinead: Būčiau geriu padėjes:conf:

antikwarinis
Siand ir mano voriukas pasimire... SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad

Vygis
koks? tas rosea kur radai?

antikwarinis
jo...Sad

Vygis
GALI BŪT SENATVĖ :conf:

antikwarinis
man irgi nuojauta kuzda kad senatve...Grinead:

Vygis
MrJinx parašė:
O aš labai abejoju dėl šio varianto...

Paprašysiu plačiau :conf:

Vygis
šiandien kažkodėl mirė N.CARAPOENSIS... Sad IR DAR KADA... .nėrimosi metu.... :geek: kas jam pasidarė? :nezin:

evalduxx
Mažai drėgmės? Sutrukdei nėrimasį?

Vygis
drėgmės pakankamai... nesutrukdžiau nes kai atsikėliau jis jau seniai buvo sustingęs... krc... galvakrūtinė jau buvo nusiėmusi nuo naujosios... o subinė jau irgi pradėjusi nertis.... :no:

DumBazz
O vorai dar ir stingsta?..

Vygis
nu kaip pasakyt.. Taip.... nu sustinkęs tokia poza ie nejuda.... bet kas buvo tas pražuvo... Grinisap:

Deleted_User
Stai dabar as jums papasakosiu istorija koks as esu nevykelis,zioplys,ir dar visoks kitoks de***as....na o buvo taip: Gerb kolega paprase kad as jam atsiusciau vora i kita miesta. As ta vora gavau,supakavau,pavalgidinau ir jau norejau siusti jam...BET! mano `mielasis` suniukas (jis dar mazas) kol as rukiau,atejo ir isdraske visa indeli kuriame buvo du vorai ir svirpliai...ta indeli as turejau siusti tam pries tai minetam kolegai...indelis buvo tikrai aukstai ir net neisivaizduoju kaip tas suva galejo ji ten pasiekti,bet taip jau atsitiko kad parukes atejau i kambari ir ant lovos radau P.murinus su trim kojom ir prakastu pilveliu...Jam jau ATA!!..kolegai siusiu dvigubai daugiau pinigu nei jis mokejo uz murinusa nes kitaip man ant sirdies bus labai negera...(nors nemanau kad nuo dvigubos sumos man pasidarys geriau)....karoce as paskutinis idijotas ir labai atsiprasau kolegos...taigi niekas neprasidekit su manim nes man taip atsitinka Sad
This user has been deleted!

http://basti2web.de
AugisZ
uzjauciu tave del to vora.. kaip suniui nieko nenutiko ?

Vygis
RoTTeN parašė:
Stai dabar as jums papasakosiu istorija koks as esu nevykelis,zioplys,ir dar visoks kitoks de***as....na o buvo taip: Gerb kolega paprase kad as jam atsiusciau vora i kita miesta. As ta vora gavau,supakavau,pavalgidinau ir jau norejau siusti jam...BET! mano `mielasis` suniukas (jis dar mazas) kol as rukiau,atejo ir isdraske visa indeli kuriame buvo du vorai ir svirpliai...ta indeli as turejau siusti tam pries tai minetam kolegai...indelis buvo tikrai aukstai ir net neisivaizduoju kaip tas suva galejo ji ten pasiekti,bet taip jau atsitiko kad parukes atejau i kambari ir ant lovos radau P.murinus su trim kojom ir prakastu pilveliu...Jam jau ATA!!..kolegai siusiu dvigubai daugiau pinigu nei jis mokejo uz murinusa nes kitaip man ant sirdies bus labai negera...(nors nemanau kad nuo dvigubos sumos man pasidarys geriau)....karoce as paskutinis idijotas ir labai atsiprasau kolegos...taigi niekas neprasidekit su manim nes man taip atsitinka Sad

Taigi blemba visiem taip gali atsitikt.... Kolega manau nesupyks ant tavęs :alus:

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2026-03-23 12:11
Sugalvojau po 14os metu vel isigyti vora.. kur geriausiai ieskoti? kokia facebook grupe labiausiai tinkama?

2026-03-22 19:26
Tai ne. Grin

2026-03-19 12:07
Ir egzotika nepritaikyta telefonui. Dabar visi į telefonus sulindę. ????

2026-03-01 13:16
Pats Ravenous tik prieš metus buvo prisijungęs. Grin

2026-03-01 13:13
Facebook neturėtų būti konkurentai, čia info sistematiškai ir paprastai randama, Facebook belenkiek scrollinimo... Frown

2026-02-22 18:49
Gal Gramostola Pulchra parduodat?

2026-02-09 20:22
Sunku su faceboke konkuruoti Smile

2026-02-08 21:29
Seni geri laikai. Turėjau ir augintinių ir saitas buvo gyvas

2025-05-30 12:38
Forumas mires, chatas ciut gyvas

2025-05-27 08:22
O forumas gyvas ?

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 10170
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232