2026m. February 13d. 18:42:10

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 9

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
Vorų poravimas
Sarunas_St
Sveiki,
Norėčiau plačiau sužinoti apie tarantuluų poravimą. Šiek tiek skaičiau senuose pranešimuose apie Albopilosumus, bet norėčiau konkrečiau sužinoti, ar kam yra pavykę tai padaryti? Frown
Ar išsirito voriukai?
Nuo ko pradėti viską reikia? Skaičiau internete, kad kai kurie patinai agresyvūs būna, puola pateles. Vienu žodžiu, kas ką žinot, tą parašykit Pfft
Ačiū :aciu:
Redagavo mildaster 2008-01-15 20:28
Brachypelma Smithi L11
Poecilotheria Regalis L9
Stromatopelma Calceatum L7

Sarunas_St
Atsiprasau Angry Grin
Sunki man diena siandien,sumaisiau zodzius :shy:
Pateles puola patinus.. :kvail: :svilp:
Brachypelma Smithi L11
Poecilotheria Regalis L9

Neonaz
Būtu labai fainai jeigu kas nors parašytu straipsniuką apie šį reikala... Wink
Brachypelma albopilosum
Brachypelma smithi
Elaphe taeniura friesei
www.streetracing.by/forum/images/smiles/spider.gif

fotobich
Kazkodel pasigedau sios temos. Apie tai niekur nerasoma siame tinklapyje arba samoningai slepiama! Noreciau daugiau suzinot apie voru poravima, ypatybes, suktybes ir visa kita, manau ir daugelis nariu ta noretu suzinot ... kam reikalingas toks puslapis kai svarbiausia tema cenzuruojam.

Loona
fotobich parašė:
...Apie tai niekur nerasoma siame tinklapyje arba samoningai slepiama! Noreciau daugiau suzinot apie voru poravima, ypatybes, suktybes ir visa kita, manau ir daugelis nariu ta noretu suzinot ...

Kadangi susidomejimas egzotiniai gyvunais tokiais kaip vorai Lietuvoje turi pakankamai trumpa istorija, tai dar neuzaugo tokiu patyrusiu veiseju kaip kituose salyse. Visi mes skaityti mokame ir naudotis google taip pat mokome, nera prasmes versti svetimus straipsnius, kai nera savos patirties uz nugaros. Kai tarp musu atsiras tas, kam paviks isveisti keleta voru rusiu, tada manau voru veisimo tema atgis, atsiras kokybisku straipsniu su praktiniais patarimais.
O kol kas tie, kam tai idomu, skaito uzsienio literatura, susirasineja su patyrusiais veisejais, bando veisti, kartais sekmingai, kartais ne. Vienu zodziu kaupia patirti.

rtomazas
herpetologas veisia vorus, reiktu pas ji paprasyti kad ka nors parasytu.

fotobich
na aisku :svilp:

Sarunas_St
Pazistamas vakar buvo suleides Albopilosumus,sake,kad padraugavoPfft
Lauksim rezultatu,gal ishnersh ikriukuGrin
Brachypelma Smithi L11
Poecilotheria Regalis L9

evalduxx
Sarunas_St kuriame Lietuvėlės gale yra B. albopilosum patinas?

Sarunas_St
Kowne yra patinas,tik pazistamas yra uzimtas ir neturi laiko uzsijamineti poravimais,priedo nera tame reikale zinovas:svilp:
Duok nr savo,jei reikia,gal kaipnors pasiimsi is jo ta patina poravimui:read:
Brachypelma Smithi L11
Poecilotheria Regalis L9

Vygis
Kaip sužinoti kada patelė pasirengus sulaukti ''jaunikio'' kai nežinai nei jos amžiaus, nei išsinėrimo skaičiaus? :naiv:

aladnas
na tada reik bandyt ziuret i voro dydi cm remiantis internetiniais duomenimis kokio dydzio turi but Wink
b.smithi
c.nhandu
100l akvariumukas

Vygis
Nejaugi jau jau patelė pasiekia reikiamą dydį ji jau visiškai pasiruošusi?

Saulius
Galiu pasigirti mums su Vilmantu pries menesi pavyko isveisti Albopilosum tarantuliukus:hap:
Kaip Sarunas ir sake mums sekmingai pavyko supirsti du voriukus ir musu nuostabai issirito virs 500 mazyliu. Patele pries kokius pora metu jau buvo poravusi net su pora patineliu, bet rezultatu nebuvo.
Mes idejom mano patineli su nediduku plasmasiniu terariumuku i pateles terariuma. Taip jie keleta dienu per stikla bendravo. Viena diena Vilmantas man paskambines pasake, kad reikia bandyti suporuoti, nes patinas nuolatos su kojytemis barbena i stikla ir patele neatsitrukia nuo jo. Kadangi patele jau buvo su "patirtim", paleista ant kilimo suko vis didesnius ratus, taip artedama prie jo. Kai visai priartejo tada incijatyva pereme mano "drasusis" patinelis. Buvo neramu, kad tai nebutu jo paskutine misija zemeje, bet Vilmantas mane nuramino -argi nematai kaip jie vienas kito geidziaSmile Po visko patinelis staigiai tepe slides.
Datu nezinau, nei po kiek laiko padejo kokona, nei kiek laiko praejo iki tol kol Vilmantas pradares kokona isvydo pilnuteli mazyciu voriuku, nes vasara jis buvo isvaziaves i Norvegija, o as nesitikedamas irgi nelankiau busimos mamytes.
[img]http://www.minizoo.projektas.lt/image/Bralbop/kokon4.jpg[/img] is not a valid Image.
Redagavo Saulius 2007-10-06 21:38

agnulllka
Sveikinimai :alus: Graži istorija :naiv:
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar egzotika.info
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos!

Vanduo
taip siandien buvau muziejuje Smile l3 - 10lituku Smile 3ar4 perki duoda 5 ar kazkas tokio :hap:
Gerai nebuvo ir nebus...
(B.Albopilosum, B.Smithi)

Vygis
Vanduo parašė:
taip siandien buvau muziejuje Smile l3 - 10lituku Smile 3ar4 perki duoda 5 ar kazkas tokio :hap:

tai žinoma kol parduos tiek voriukų :laugh: Kai ketvirtadienį buvau pas Vilmantą buvo atėjęs Saulius su tuo pačiu patinėliu Wink lyg vėl poruos :hap:
Redagavo Vygis 2007-10-07 12:47

Damon
Na gal ne L3, o kokie L2 geriausiu atveju.

Saulius
Aciu agnulllka, ir uz sveikinimus ir uz patarimus del pitono, siek tiek nuraminaiWink
Kaip vyga minejo, bandeme dar karta suvesti jau patyrusius tevelius. Si karta patele kokius 7 ratus suko artedama link "macio". Kai priartejo taip arti, kad jam tik beliko prilaikant merginos kojytes atlikti savo pareiga. Gaila, bet esu beveik tikras, kad sis kartas nebus vaisingas. Nes viskas nevyko taip, kaip turejo vykti. Ir beto patineliui jau eina ketvirti metai ir trylika menesiu praejo po paskutinio issinerimo. Kalbama kad patineliai po paskutinio issinierimo pagyvena dar apie metus. Taip buvo su mano Emilijos patinu. Dar pries pabaiga spejau Emilija suporuoti su Smithi.
Akivaizdziai panele priaugo svorio, gal neatsitiktinai pagerejo jos apetitas?
O Brachyplema albopilosum dabar L1

Vygis
Saulius parašė:
Aciu agnulllka, ir uz sveikinimus ir uz patarimus del pitono, siek tiek nuraminaiWink
Kaip vyga minejo, bandeme dar karta suvesti jau patyrusius tevelius. Si karta patele kokius 7 ratus suko artedama link "macio". Kai priartejo taip arti, kad jam tik beliko prilaikant merginos kojytes atlikti savo pareiga. Gaila, bet esu beveik tikras, kad sis kartas nebus vaisingas. Nes viskas nevyko taip, kaip turejo vykti. Ir beto patineliui jau eina ketvirti metai ir trylika menesiu praejo po paskutinio issinerimo. Kalbama kad patineliai po paskutinio issinierimo pagyvena dar apie metus. Taip buvo su mano Emilijos patinu. Dar pries pabaiga spejau Emilija suporuoti su Smithi.
Akivaizdziai panele priaugo svorio, gal neatsitiktinai pagerejo jos apetitas?
O Brachyplema albopilosum dabar L1

o tai jūs tą dieną ir poravot kai Tu atvežiai patinėlį? ar dar pora dienų palaukėt? negalėjau būt iki galo... Grinisap:

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2026-02-09 20:22
Sunku su faceboke konkuruoti Smile

2026-02-08 21:29
Seni geri laikai. Turėjau ir augintinių ir saitas buvo gyvas

2025-05-30 12:38
Forumas mires, chatas ciut gyvas

2025-05-27 08:22
O forumas gyvas ?

2025-04-09 18:26
Gyvas Grin

2025-03-11 12:59
ka jus chebra? AndriusN gyvas dar?

2025-02-19 12:32
Same, galvoju ką čia prigriebus.

2025-01-31 17:40
Po 15+ metų sugalvojau vėl pradėt augint gyvūnėlius... Smile)) grįžtu į forumą

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 9857
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232