Sveiki , norėčiau paklausti ar tinka makrofleksas kitaip sakant statybinės putos, galinei seneliai padengti, kanors gražaus padaryti, nes mačiau čia daug kas gražių dalyku pridaro, pavadinimas putų "multi foam". Ir jei turit kokių tuturiol'ų sumeskit kaip daryti kanors gražaus su tom putom terrariume, ačiū iš anksto.:aciu:
Turi parduoti už simbolinę kainą kukuruzinį žaltį? (patina) AŽ man su nuotrauka ir kaina.
Tinka putos. Jei tokio pat principo, kaip makrofleksas, tik virselis kitoks, tai tiks. Po biski, po biski apipurski kur reikia, kad butu lygu. Ne viska iskart , nes tada suprasi padares klaida. Ir kai sudziuna ir issiplecia tai arba apipjaustai arba su kokiu karstu daiktu palydai tokios fotmos kokios tau reik ir viskas tvarkoy.
Dėkui už info, taip tai makrofleksas, tos putos kur sustingsta ir isipučia naudojamos sandarinimui durų, lankų ir t.t. Gal turite kas pamokėlę kaip kokį menką bent pasidaryt pirmą blyną?.. Būčiau labai dėkingas.
Turi parduoti už simbolinę kainą kukuruzinį žaltį? (patina) AŽ man su nuotrauka ir kaina.
Davė pakankamai informacijos Egzotikos narys : Bildukas.
Dedu jam didelį pliusą ir dėkoju jam už informacija , bei sugaišta laiką.:aciu:
Redagavo jauniusnu 2014-02-03 22:57