PADĖKIT! Mano voras jau antra savaitė nevalgo, užpakalis kur nuplikę nutamsėjęs, vakar pakeičiau durpes ir įleidau atgal vorą. Šiandien bandžiau duoti svirplį neimė tai išėmiau lauk. O ateinu po 1 valandos ir matau kad voras ant nugaros guli! aš iš "strioko" tą apvirtusį vorą atverčiau, ir pastačiau ant kojų, jo kojytės ir pats po truputį juda ir reaguoja. Gal kas matė kaip voras neriasi ne kokose o lauke ant durpės??? ATRAŠYKIT SKUBIAI LABAI PRAŠAU :help:
P.S Mano Voras B.smithi
Žmogau, ar bent 2 minutes praleidai besidomėdamas ką augini? Vos ne kiekvienam straipsnyje parašyta, jog voro visai nedera liest, nenuostabu kodėl taviškio voro užpakalis plikas... Taip pat galerijoje gausybė besineriančių vorų nuotraukų, gal turėtum suprast, jog prieš nėrimasį vorai nevalgo, o neriantis gulasi ant nugaros. Jei nori gero savo vorui, pradėk domėtis kokias sąlygas jam reikia sudaryti, kada po nėrimosi pradėti maitinti, kokie požymiai, kad voras nersis ir pabaik jį liest! Aš iš visos savo praktikos pasakysiu, kad jei nėra būtinybės, (reikia perkelt kitur ar atskirt patiną nuo patelės po poravimo) neliesk voro!!!