2024m. December 06d. 19:09:06

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 3

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
beda keiciant vandeni
Roligijus
Sweiki, jau trecia diena bandau pakeisti voruj vandeni, vos ikisu ranka ideti indeli jis soka iskelia kojos ir galima sakyti soka ant jos. Voras normalaus didzio l.parahybana. jis be vandens jau kaip savaite o gal net dvi. Valgyt nevalgo turbut greit nersis seniau voras manes nepuldavo budawo ramus. Taigi noreciau paklausti. Ar voras be vandens ilgai isgyventu? o gal jam jo nereikia ? nes dregme tai gera terariumo. o dar reiks jam durpes keist nes ten daug liekanu maisto vajetau Grin
Redagavo Roligijus 2011-10-30 12:02

zippo1
Man kesita kaip bijodamas voru gali apsiimti auginti vora :laugh:
Brachypelma smithi
Brachypelma vagans
Pantherophis guttatus

Roligijus
Man pavyko, supratau dar kodel jis puole, ten pas mane terariume yra tokios sienus kur pabruzini ta toki virpesi leidzia. O kai as keiciau vandeni mano rankos bruzino ir jis automatiskai puldavo. Bet iskilo kita beda. Su durpem, skaiciau jas butina keisti. Gal turyt kokiu ideju kaip vora isvaryti is terariumo ? O gal yra kokiu isimciu kad galeciau nekeisti?

Chemecall
Nu as savo piktajai parahybanai kai durpes keiciu tai tiesiog pasiimu ta didesni induka nuo misraines, ivarau kokiu ilgu teptuku i jo vidu vora, poto uzdarau ji ir tvarkausi ramiai Grin o durpes tai butina keist, nors karta i menesi, ipac jei sakei kad pilna liekanu maisto metosi.

Roligijus
hm o jeigu pas mane durpiu nemazai ir as tiesiog nuimciau dali tu durpiu nuo virsaus kur yra tas mastais,neuztektu ? ar butina visas pakeisti

Mode
Nebūtina keisti kas mėnesį tikrai, galima ir pusę metų ir daugiau nekeisti jei pelėsio nėra, o maisto likučius būtina visada išimti, nematau jokios problemos tame, šį vorą tikrai lengva nuvaryti šalin, kad ir koks piktas jis bebūtų Smile
www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_spider.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bluefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_orangefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_schooloffish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_cat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bunny.gif

Jokotau
Mode parašė:
Nebūtina keisti kas mėnesį tikrai, galima ir pusę metų ir daugiau nekeisti jei pelėsio nėra, o maisto likučius būtina visada išimti, nematau jokios problemos tame, šį vorą tikrai lengva nuvaryti šalin, kad ir koks piktas jis bebūtų Smile

butent, o tai padaryti tikrai nesunku nes beveik visi jei ne visi vorai juos sudeda i viena vieta, buna net kad sudeda kraste ir apkasa durpem, betkokiu atveju reiktu juos iskart pasalinti tik pamacius.

tavo atveju manau pradziai, tikrai butina pakeisti jas visas.
Redagavo Jokotau 2011-10-30 16:12

pawel
jai sita tema apie vandeni noriu paklaust .ar maniskiem. b.albipilosum ir b.smithi. reikia duot vandens ?apie tai kaskaip nepagalvojau :no: bal mano b.smithi toks ,,nekoks ,,kad be vandens ?.bet b.albipilosumuj viskas gerai Grinisap:
brachypelma albipilosum L10

Jokotau
nuo ~5cm reiktu idet inda su vandeniu ir bent karta i savaite isvalyt ji ir uzpildyti svariu, kambario temperaturos, vandeniu

pawel
atsiprasau uz nekuklu klausima .o kada jis bus 5 cm .nes dabar ~2.5cm .nes laukiu nesulaukiu kai jis uzaugs didesinis

Jokotau
reikejo pirkt didesni. o kada bus tai neiasku, priklauso nuo laikymo salygu, o ir siaip nezinau kokiais tempais jie auga, bet, manau dar kokie 3-5 menesiai iki to.

pawel
ne didelio nenoriejau ,as biski bijau voru ,vaikisteje buvau isigandes voro gana didelio ,uztat ir nupirkau vora kad baime praeitu,Grin nu ir netik deltoGrin

Mode
Neklauskit kada įdėti tą indą su vandeniu, o paprasčiausiai naudokite tokį indą kuris būtų proporcingas voro dydžiui ir tiek, manau mažus vorus laikote mažuose terariumuose, todėl pakaktų ir kamštelio nuo butelio, jei voras kiek didesnis, kokio platesnio kamštelio. Vėliau, vorui paaugus ir gyvenant didesniame terariume, naudokit didesnį indą, nes jis ne tik "duoda vandens vorui", bet ir palaiko drėgmę terariumeSmile Čia nėra nieko sudėtingo, kaip nuspręsit taip bus gerai, tik pasirūpinkit, kad vandens būtų.
www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_spider.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bluefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_orangefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_schooloffish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_cat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bunny.gif

Chemecall
Mode parašė:

Na as irgi tiksliai taip kas menesi nekeiciu, cia kaip kada, bet kadangi megstu dizaina terariumo kaitalioti daznai tai prie progos ir durpes isemus sumetu i orkaite ir iskaitinu Grin

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 8794
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232