2024m. April 26d. 12:50:19

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA
 
 

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

 
 

Atsitiktinė foto

 
 

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 1

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda
 
 
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Inkubatorius
Reptilis
Jei pirmas egzotinis gyvunas tai isvis negalvok apie ju veisima. Ir jei zmogus to tikrai nori tai manau sugebes atsirink kuris straipsis geras, o kuris neismanancio vaiko parasytas... "Nestumiu", bet tokie klausimai man tiesiog atrodo labai kvaili. :trenk:
Tiliqua sp.
 
Embay
Na kai man buvo tokia situacija skaičiau viską iš eilės, tiek straipsnius, tiek forumus, atsirinkti kas yra teisingai parašyta kas ne yra nelengva užduotis, tačiau dažniausiai užtenka truputį pamąstyti ir galima lengvai atpažinti gerą informaciją nuo blogos, tačiau tam neužtenka perskaityti vieno ar 2 straipsnių, be to mano galva jei iškyla klausimai kaip patinas apvaisina patelę tada tikrai siūlau neveisti. + dar veisiant reikia pagalvoti apie mažylių priežiūrą, kuri yra gerokai sudėtingesnė už suaugusių, mažyliai gerokai lepesni. Ir dar vienas faktorius yra tai kad reikėtų pagalvoti apie gyvūnų realizaciją, nes išveisti eublefarą salyginai nėra sudėtinga, tačiau daugelis to nedaro nes nėra rinkos mūsų šalyje, o gamtinės spalvos eublefarų užsienyje pilna, tad greičiausiai jūs neturėsite kur dėti mažylių. Iš savo pirmo veisimo gavosi taip kad turėjau 4 mažylius, parduoti pavyko tik 1, likusius dovanojau draugams. Po tokios pamokos noras veisti nedidėjo, nes dalinti nebeturiu kam, o atidavinėti nepažystamiems nematau tikslo nes dažniausiai tai bus vaikai nesugebantys suteikti bent padorių laikymo sąlygų ir nuo to kentės pats gyvūnas, todėl siūlau rimtai pagalvoti apie veisimą. Šiek tiek išreiškiau savo mintis šia tema :laugh:
 
daivita
Reptilis - Jai zmogus domisi nieko bloga, jus ir domejote kol viska supratote, tad prasyciau siek tiek mandagumo, nes labai jau visur reiskiate savo mintis ir izeidinejat kartais zmones.

Embay - taip kyla klausimas, i kuri ydomu ar tamsta galetumete atsakyti ? Suzinosim viska ir kodel gi ne, p.s. pazystama turejo issirito 3 , pardavinejo po 180, kaip mat pardave, tik reikia moketi platinti skelbimus reikiamose, populiariose, ir daugeliu zmoniu lankomose svetainese. Patikekit tikrai nesinori gadinti akiu narpliojant tekstus atrinkinejant ir panasiai. Jai negalite atsakyti i klausimus ( kreipiuosi i nusimanancius) nereikia... bet tuo paciu nereikia saves zemintir rasant beprasmius komentarus....

:geek::geek:
 
Embay
Manot viską gyvenime taip lengva gauti? kaip tik reikia skaityti kad išmokti ir žinoti kas gerai o kas ne, aš atėjas čia ir tikėjaus visko kaip ant lėkštutės, dabar džiaugiuosi kad negavau, taip skaityti teko daug, bet tik taip galima išmokti atskirti kas yra gerai o kas ne, tik taip galima argumentuoti savo nuomonė. Visi komentarai yra prasmingi, tik ne visi žmonės sugeba klausyti patarimų, pats geriausias patarimas kurį galite gauti yra skaityti ir domėtis, čia visada atsakys į vertus klausimus, bet ne į tokius kurie yra kiekviename straipsnyje ir taip yra todėl kad nusibostą kartoti tą patį per tą patį, visos temos jau ne kartą buvo aptartos šiame forume, jei tikrai turite noro veisti tai turėkite noro ir domėtis tuo bei skaityti. O dėl pardavimų tai sutinku kad nenusimanančiam žmogui gali parduoti ir po 300Lt, bet tik tuo atveju jei jums mažyliai visai nerūpi, nes iš jūsų pasakymos supratau kad jums rūpi uždirbti, kadangi skaityti nenorite tai negalėsite pirkėjui net salygų tinkamai papasakoti nes žinosite tik kaip turi būti, o kodėl taip turi būti ar kodėl negali nesugebėsite atsakyti nes nežinosite.
 
Reptilis
Visiskai pritariu Embay.
daivita, dometis niekas nedraudzia, kaip tik labai gerai, kad tai darai,
tiesiog i tuos klausimus kuriuos uzdavei pati labai laisvai gali atsakyt
panarsius internete. Tiesiog man atrodo, kad siek tiek tingi:laugh:
paciam taip buna, bet bus simta kartu geriau kai pats/pati pasidomesi.
Isivaizduok, jei tau koks mazas vaikas butu atsakes i tuos klausimus, o tu jo paklausytum, kas tada. Siaip jei ka patarciau kreiptis i Loona, ji eksperte sioje srityje.

P.S. Atsiprasau jei izeidziau, ne tokie buvo ketinimai.
Redagavo Reptilis 2012-11-22 21:46
Tiliqua sp.
 
Loona
Siaubas kokie visi jautrūs pasidarė Smile Taip teisingai, reikia klausti Lietuvos "nusimanančių profesionalų", kaip veisti eublefarus. Lietuvoje jų tiek daug... Per metus kiek čia iš viso išveisiama eublefarų ? 50? Aišku mes geresni žinovai negu lenkai, čekai ar amerikiečiai. Kodėl turėtumėte skaityti jų straipsnius jei jų kiekvienas stambesnis veisėjas išveisia per sezoną tik 3-4 tūkstančius eublefarų, o mūsiškiai net po 10 - 20 vienetų ?

Taigi patariu - tikrai neverta gaišti ir skaityti. Juk galima pasikliauti nepažįstamais žmonėmis vietiniam forume. Neverta ir ankstesnių temų skaityti - kuris pirmas atsakys, vadinasi tas geriausiai ir viską žino.
 
Peršokti į forumą:
 
 

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
 
 

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

 
 

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?
 
 

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

 
 
Jau yra:
Narių: 8302
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232
Pranešimų: 39611
 
 
  
  36254788 aplankė mus
Draugai: Baidarių nuoma