2025m. June 18d. 15:10:41

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 2

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
Pabėgo b.albiplosum, GELBĖKIT !
donatas_s
Įdomu kaip į 1.5 cm tarpč įkišti ranką Grin
+37060481407

http://www.egzotika.info
tarantulo noriu
aciu uz pagalba :aciu: . o del sedejimo vienoi vietoi tai jau pastebejau :yes:
Užmušei vorą - tikėkis to paties...

B.A L12-13 (Vardu Pica)

tarantulo noriu
yeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! anaudojau rankos ir pagaliuko taktika ir jis vel savo tereariume:hap::hap::hap::aciu:
Užmušei vorą - tikėkis to paties...

B.A L12-13 (Vardu Pica)

Mode
puiku, daugiau neišleisk Grin
www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_spider.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bluefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_orangefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_schooloffish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_cat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bunny.gif

pawel
o maniskis l4 pabego jau daugiau niei menesi lako.ir nerandu .visur jeskojau ir nieko . tai beveik iskarto isigijau kita is tuo pacio seimininko.Grin
brachypelma albipilosum L10

Mode
atsiras dar po mėnesio Grin
www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_spider.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bluefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_orangefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_schooloffish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_cat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bunny.gif

Hyst3ric
man irgi b.v pabego bet jau koki 2a menesi nerandu visus baldus stumdziau viska, liko tik b.a :/

Jokotau
dar po menesio kito rasi, kai jis pats islys, jeigu ieskodamas/stumdydamas baldus nesuzeidei jo.
Redagavo Jokotau 2012-01-24 13:25

skullgirle
kai buvo pas mane pabeges tai radau po 3 dienu, po savo pagalve

kaiptu
Neįsivaizduoju kaip, bet dingo mano Brachypelma ruhnaui L9. :nezin:

Buvau išvykęs 4 dienoms, grįžau namo, šiandien noriu papurkšt vandens - žiūriu nėra voro. Dangtelis normaliai uždarytas. Kame kampas? Kaip galėjo pabėgt? Mistika. Apžiūrėjau visą kambarį. Mastau, gal sugebėjo pro tinklelio kampą išlįsti, nors ir tai nerealu.
Matyt jau kažkas iš namiškių arba svečių prilindo (griežtai draudžiu lysti prie vorų be mano žinios) ir neuždarė iki galo terariumo.

Kur galėtų jis būti? Apžiūrėjau gerai tamsius kampelius, už sofų ir spintos. Kol kas neradau. Ar gali jis būti pabėgęs į kitą kambarį? Gal pvz kur drėgniau - į tualeto kambarį, vonią?

P.S. Namuose dar turiu pekinukę, tikiuosi jų keliai nesusidurs :geek:

paurok89
Iškuisk visas durpes... Pirmiausiai išsiaiškink visą situaciją kas ten lindo prie jo Smile Jeigu buvo pro kur išlysti reiškia išlindo ir dabar lauk jie dažniausiai patys išlenda, o šiaip kaip stumdo visokius baldus tai randa, bet sutraiško Smile

Chemecall
kaiptu parašė:
Neįsivaizduoju kaip, bet dingo mano Brachypelma ruhnaui L9. :nezin:

Buvau išvykęs 4 dienoms, grįžau namo, šiandien noriu papurkšt vandens - žiūriu nėra voro. Dangtelis normaliai uždarytas. Kame kampas? Kaip galėjo pabėgt? Mistika. Apžiūrėjau visą kambarį. Mastau, gal sugebėjo pro tinklelio kampą išlįsti, nors ir tai nerealu.
Matyt jau kažkas iš namiškių arba svečių prilindo (griežtai draudžiu lysti prie vorų be mano žinios) ir neuždarė iki galo terariumo.

Kur galėtų jis būti? Apžiūrėjau gerai tamsius kampelius, už sofų ir spintos. Kol kas neradau. Ar gali jis būti pabėgęs į kitą kambarį? Gal pvz kur drėgniau - į tualeto kambarį, vonią?

P.S. Namuose dar turiu pekinukę, tikiuosi jų keliai nesusidurs :geek:

Kad į kitą kambarį tai tikrai ne. Bus kokių daugiausiai 2-3 metru spinduliu aplink terariumą ir ne toliau. Pačios jau buvo 3 kartus pabėgęs tai niekur toliau nei metras nuo terariumo ir nenukeliavo. Jeigu netoli rūbų spinta kokia yra siūlau pakratyti ir patikrinti drabužius, ir pagrinde aplink terą žiūrėti - gal ant radiatoriaus, ties plintusu arba šiaip tamsesnes vietas. Toli tikrai neturėjo nubėgt. O šiaip sioūlau dar kartą gerai ir nuosekliai perkratyti terą - gal visgi slepiasi kur?

kaiptu
Durpės tuščios. Tikrai nėra ten. :? žiūrėta jau ir iškratyta ant balto lapo. Einam toliau ieškot

kaiptu
Niekur nerasta :/ ieškojau ir naktį su prožektorium - neradau :?
gal pamėgint milčių padėt? (nors ne pelė čia, nesusigundys Grin )

Jokotau
Chemecall parašė:

Kad į kitą kambarį tai tikrai ne. Bus kokių daugiausiai 2-3 metru spinduliu aplink terariumą ir ne toliau.

cia jau nuo voro priklauso, jei tavo niekur nebego tai nereiskia, kad ir kiti nebegs, pats esu mates ne karta, kai voras istrukes is terariumo bega kiek kojos nesa ir net negalvoja sustot :laugh: (nors paciame terariume beveik niekada nejuda).

kaiptu
Vooohooo! Radau naktį šiandien. Atsibudau naktį, sakau reikia pažiūrėt. Žiūriu už komodos tarpe kažkas panašaus į užpakaliuką voro. Atitraukiu - maniškis Grin o jau pabėgo taip, kad matyt buvo atsidarę pažiūrėt ir neuždarė iki galo. Tada tėvas "palaistė" kol aš išvažiavęs buvau, tai sako nebuvo voro, maniau, kad užsikasęs sėdi. :hap:

DonatasM
:gift:
Redagavo DonatasM 2015-12-29 20:22

DonatasM
Sakykit ar imanoma kad meksikos ugniakojis sugebejo islipti is stiklinio terariumo, voriukas kokiu L2-L3

Arctica
Laisvai, jei buvo pro kur pralyst

D31v1d45
Zinoma, taciau pats voriukas labai mazas, tad bandyk ieskoti terariume. kokie terariumo matmenys?

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2025-05-30 12:38
Forumas mires, chatas ciut gyvas

2025-05-27 08:22
O forumas gyvas ?

2025-04-09 18:26
Gyvas Grin

2025-03-11 12:59
ka jus chebra? AndriusN gyvas dar?

2025-02-19 12:32
Same, galvoju ką čia prigriebus.

2025-01-31 17:40
Po 15+ metų sugalvojau vėl pradėt augint gyvūnėlius... Smile)) grįžtu į forumą

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 9220
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232