2024m. December 06d. 18:24:03

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 1

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
voro maitinimas
donatas_s
Taip...
+37060481407

http://www.egzotika.info
Shagis
nereik net, kad nertus, vienas žmogelis pas B. a. įmetė 7 svirplius ir patvarkė jo voriukąAngry
Atleiskite savo priešams, bet niekada nepamirškite jų vardų. (John F. Kennedy)

warskiuz
Kaip voras neresi jis tampa pazeidziamas... o zoofobusai, tarakonai.. yra visaedziai.. niekada nepalieku maisto pas vorus, nebent buna taip, kad nebesugaunu tarakonuGrinDD bet tai yra rizika...

egnexas
Kur Vilniuje galima vorui gauti maisto? (zoofobai, tarakonai) Voras vienas, nereikia didelių kiekių. Pirkdavau Teroj, bet po remontų minsko IKI jos nebėra (gal žinot ar dar grįš?). Dar skaičiau jog yra kažkur pašilaičiuose, bet info sena, ar vis dar yra? O ir nesinori važinėti į kitą miesto galą iš antakalnio. Gal yra veisėjų netoliese Frown

donatas_s
Žiūrėk reriz faunoje. Baltrušaičio gatvėj, nežinau koks ten mikrorajonas, rodos fabijoniškės.
Arba ieškok per skelbimus, yra žmonių siunčiančių į kitus miestus.
+37060481407

http://www.egzotika.info
Makar
egnexas, dar terra yra pilaitėje PC "PUPA" ten ir zoofobusai yra ir svirpliai

MakinTosH
Svirpliu geriau nepirkti pupoje , numirs po keliu dienu. Pats pardavejas sako kad ilgai nelaiko...
B. Boehmei L11 female
P.Murinus L8

bambalys
MakinTosH parašė:
Svirpliu geriau nepirkti pupoje , numirs po keliu dienu. Pats pardavejas sako kad ilgai nelaiko...

Baik nesamones skleist. Pats is ten nusipirkau ir sugebejau isveist dar. Beja, nei vienas svirplys galo negavo.

Makar
Aš virš savaitės laikiau juos, tai pamire jau buvo, bet nelabai ir prižiūrėjau juos

tarantulo noriu
Sveiki. As auginu B.A. Turiu apie puse metu. Seriau varlemis ir dideliais zaliais ziogais (gyvenu priemiestyje taigi nebuvo problemos ju rasti). Bet kadangi arteja ziema norejau paklausti ar galetumete parasyti 2-3 adresus parduotuviu VILNIUJE kur butu galima nusipirkti maisto vorui?
Užmušei vorą - tikėkis to paties...

B.A L12-13 (Vardu Pica)

Jokotau
o kam tau 3?

tarantulo noriu
Kad butu pasirinkimas. pvz kad i kita misto gala nereiketu vaziuot ar panasiai. jei zinai tik 1 tai man uzteks.:yes:

B.A L12-13 (Vardu Pica)

Jokotau
Šimulionio g. 5 parduotuve "akvariumai" turejo nebloga gyvo maisto pasirinkima kai lankiausi
Redagavo Jokotau 2011-10-08 17:05

tarantulo noriu
:aciu:

B.A L12-13 (Vardu Pica)

Chemecall
tai manau ir žmonės egzotus auginantys to maisto ir dar pigesnio turės. Tik nepatingėt skelbimų pažėt reik

ievillKira
:help:
Sveiki. Gal kas nors galit paaiškint kas šitam vorui yra? Angry auginu B. vagans ir šis jau 2 mėnesius nieko nevalgo D: aš jam visko duodu jis nieko nevalgo, praktiškai gal net ir tris nuo rugsėjo, nei neriasi nei valgo... ir pilvas nupliko, be to stiklu nebegali užlipti x( KĄ DARYT?!!!!!!! Frown

Xenesthis immanis
Man atrodo nertis ruosiasi, nes manasis jau ir apie 2 - 3 menesius nieko nevalge, tai tik pries pora dienu isinere, o jai plinka tai ruosiasi nertis Smile ir kuo didesnis L tuo ilgiau ruosiasi Smile
Idomus saitas su siek tiek informacijos.. http://www.alanmommerency.be/xenesthis_immanis-1.html

AndriusN
ievillKira parašė:
<...>ir pilvas nupliko, be to stiklu nebegali užlipti x( KĄ DARYT?!!!!!!! Frown

Atsakau:
Pradžiai, mažiau stresuok tą vorą. Jei jau pilvas plinka, tai reiškia, kad per daug prie jo lendi.

P.S. Būna ir išimčių dėl plikimo, bet manau, kad ne šiuo atveju.

rolka
Sveiki, Auginu N.Chromatus L3 maitinau 2011.11.23 , poto imeciau 11.26 diena, tai taip ir nezinau valge ar ne, nes nepastebajau, o ir nenoriu labai raustis tose durpese kol jis toj mazoj dezutei,, siandien bandziau imesti jam vel bet jis begioja labai greitai, gal kas jam blogai yra? nes seriu uodu lervom, o milciu buvau nupirkes, tai net nepriejo, 2 dienas pragulejo ir nieko, galit gal patart kas jam yra? :help::help::help::help:

Jokotau
jei tavo voras juosteles ar panasioj dezutej tai pradziai iskelk ji i didesne, bent i pati maziausia salotu indeli kuris buna ~9cm plocio, nes nemazai augintoju mano ir is savo praktikos galiu patvirtint kad vorai auginami dideliuose talpose (bent 3x kuno dydzio) maitinasi geriau ir auga greiciau. idek ten aisku ne tas pacias o naujas durpes ir maisto nelaikyk daugiau nei 24h, jei nesuvalge tai isimk (nebent vis dar valgo tai atiminet nebutina). o del greicio, tai kad ir kaip greit jis ten lakstytu nera ko nerimaut.
Redagavo Jokotau 2011-11-30 00:18

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 8794
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232