2024m. April 18d. 16:04:29

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA
 
 

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

 
 

Atsitiktinė foto

 
 

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 1

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda
 
 
Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Maistas
 Spausdinti temą
Peliukų šaldymas?
evalduxx
Taigi, gal kas nors bandėt šaldytis sau peliukų maitinimui, kaip sakant mane domintu tik vienas klausimas kaip juos greitai nugesinti, be didelių kančių, ir be ilgų kankinimų, kad galėčiau užšaldyti, beje gal reikia dar kokių nors atitinkamų salygų jiems užšaldyti? Taigi jeigu turit kas nors kokių nors žinių būtu gerai jeigu pasidalintumėt jomis.
 
Neonaz
nu as ce gal biski ziauriai pasakysiu...peles galimetu y verdandi vandenyy trumpam ykisti.Jos nuo skaismo nugestu ir dar bakterijas pasalintum...Smile
Brachypelma albopilosum
Brachypelma smithi
Elaphe taeniura friesei
www.streetracing.by/forum/images/smiles/spider.gif
 
Vygis
nu manau be skausmo ar galima ka ,,nuzudyti'':no: neonaz cia gerai patariai:thumb::yes: as ir taip darysiu jei pritrukciauGrin

 
Mariezas
Nu jau ne sitaip kankinti,as pasiemu pagaliuka nedideli ,pajamu pele uz uodegos ir trinkt per galva,1 smugiu negyvos Smile
 
Forget_me_not
Kas per absurdas su tuo verdančiu vandeniu?? :tdown: Turbūt žiauriau jau nebeįmanoma sugalvot...:nezin: Gal biškį pamąstykit, prieš tokias nesąmones rašinėdami? Angry
 
atomas
pats neskausmingiausias budas yra palaipsniui uzaldyti, kadangi nuo salcio sirdies ritmas leteja, kraujo cirkuliacijai reikia maziau deguonies, to pasekoje suleteja kvepavimas, pradeda imti miegas, po kurio jau neatsibunda, tokiu budu peliukai nesuzalojami. (panasiai yra uzmygdomos sergancios akvariumines zuveles) ale humaniskiausias budas joms priartinti gala. Bet kokiu atveju geriausia yra gyvas maistas.
 
evalduxx
Hm, na šaldant peliukus tai tikrai nėra labai humaniška, nes jie ten ganėtinai nemenkai kankinasi, ir drąsko tą indeli ir panašiai panikuoja, tad geriau aš jau jam greičiau per sprandą trinktelsiu ir bus baikta greitai viskas.

OT: Bet kokiu atveju gyvas maistas nėra geriausias, nes gali labai lengvai sužaloti gyvačioką taip, kad jau jokios pagalbos nebepadės, ir teks atsisveikinti su juo.
 
Vladas
Jo čia prisigalvoja žmonės "humaniškiausius" žiurkių/pelių žudimo būdus... Kišti į verdantį vandenį tai čia išvis sadizmas Shock daužimas į grindis ar sieną irgi nelabai geras būdas nes jei netaip pataikai tai žiauri mirtis, beto paprastai iš nosies ar akių pradeda bėgti kraujas.... šaldymas tai irgi gan baisi mirtis... taip, prieš pačią mirtį žiurkė gal nieko ir nejaus ir lyg "užmiks", bet kiek laiko iki tos būsenos žiurkei teks prabūti ?
Šeip pats humaniškiausias būdas kuriuo daug kur užmušamos žiurkės yra trenktelėjimas per sprandą labai greita ir beveik beskausmė mirtis...
Sunkumuose visada slypi galimybės.
Albertas Einšteinas
 
evalduxx
Vladas, nebūtinai kraujos iš nosies ir akių būna trinktelėjus į stalo kampą ir pataikius spranduką jos, išbandžiau ir vis tobulėju ties šiuo būdu, labai greitai viskas įvyksta, ir pataikyti nėra labai sunku, beto principas toks pats, kaip trinketlėjimas per sprandą su kuo nors. Tad manau šitie būdai ir yra patys realiausi bei normaliausi, beabejo yra ir dar vienas geriausias būdas CO2 tačiau tai biški per didelis žaidimas norint išmaitinti keletą gyvačiukų, neverta manyčiau pradsidėti su tuo.
 
Vladas
Aš tai seniau irgi užmušdavau juos daužydamas į sieną ar grindis, bet dažnai sulaukdavau savo minėtų pasėkmių, todėl internete ilgai ieškojau kažkokio kito būdo juos žudyti... ir vat vienam kažkokiam tai Zoo saite radau kelių būdų aprašymus.. tai vat ten minėjo, kad patys geriausi ir humaniškiausi būdai yra CO2 ir trenktelėjimas per sprandą.... na bet jei gerai moki ir daužyti į sieną tai manau irgi gerai, nes šiaip abu šie būdai išėsmės atlieką tą patį tik skyriasi technika...
Sunkumuose visada slypi galimybės.
Albertas Einšteinas
 
evalduxx
Pataisysiu ne į sieną, o į stalo kampą. Į sieną tai būtu viso kūno trinktelėjimas, čia jau biški nelabai gerai, bet va į kampą stalo, sprandą užtaikai ir viskas baigta, vienu lengvu mostelėjimu.
 
Vladas
aaaa į stalo kampą..... tai jo gal tada net ir geriau už trenktelėjimą su ranka, nes smūgis didesnis, reiks pabandyti :thumb:
Sunkumuose visada slypi galimybės.
Albertas Einšteinas
 
Mariezas
AS tai pajamu uz uodegos kaip sakiau ir trenkiu tiesa ta vieta kur galva ir sprandas jungiasi is kokio nors metalinio ar medinio pailgo daikto,mirtis staigi,jokio kraujo is nosies ar akiu Smile
 
Kiaune
Galima ir chloroformu užmigdyti.
dum spiro spero
 
evalduxx
Kiaune parašė:
Galima ir chloroformu užmigdyti.


Neperbrangi pramoga, norint pamaitinti pora gyvačiokų?
 
Pao
Ne tokia ir didele prabanga chloroformas, gal tik sunkiau jo gauti (tiesa sakant niekuomet nesidomejau, bet labaratorijose jo dazniausiai buna), bet klausimas, ar tai yra sveika plesrumui? Reiketu nepamirsti, kad chloroformas yra skyriklis, anastetikas.
Draugų draugai man nedraugai, nes jie man nedraugai...
 
www.egzotika.info
Natrix
Nzn.,man atrodo geriausia paprasčiausiai paimti pelę už uodegos ir trenkti į stalo kampa.Greita,paprasta,patogu.
Hm,pamenu buvau p. A.Slučkai nuvežęs ''dovanų'' porą žiurkių.Jis jas ''nugesino'' ant kaladės tvodamas su plaktuku per galvą.
Aš pasaulio valdovas.
 
ukmerge
nu jo, tikrai kazkas cia gerai patare i karsta vandeni ikisti. pats ziauriausias buds... brrrr. net siurpas nukrete. as net negaliu pagalvoti kai vezius gyvus verda, o cia pele imesti... siaubas.. net nupurte.

lengviausia sako nuo salcio numirti, nes paprasciausiai uzmiegi. taciau beda ta, kad kol ta busena pasieksi jausmas ne koks. tai taip irgi kazkiek ziauroka.


trinktelejimas manau lengviausias budas pelei, taciau sunkiausias zmogui. dilema - jei myli gyvunus, ka daryti? saldytu gi negausi visada, jei gyveni ne didmiesty
Darykit ką norit, bet namuose kokį gyvį vistiek laikysiu.....
 
neo
as grauzikus uzsaldau, man tai humaniskiausias budas. jei tavo gyvate sueda vienu kartu tarkim 3 peles, visada pirk 4, bus ateityje rezervas maisto. maitinimo metu truputi trinkteliu per spranda ( per galva nepatarciau, kartais pradeda smarkiai begti kraujas is nosies). Ukmerge, kadaise buvau grauziku augintojas, taciau persiorentavus i saltakraujus persilauziau su grauzikais, dabar ziuriu i juos kaip i maista augintiniams.
 
sonata
Ukmerge,saldau peliukus.Kartais ir Sad ,bet zinau,kad nuejus i kita kambari i mane pro stikla ziures 4 akys,dabar socios ir laimingos,bet po poros dienu jau ziures maisto prasydamos.kazka tenka paaukoti.Uzmusti negaliu,tad saldau.Kai labai sunku prasau vyro,jam lengviau.Gamtoje taip suredyta.Pries 20 metu pasigavau savo rajone Natrix Natrix,kazkas is grybautoju parsiveze,toki nediduka,kazkur 60 cm.Tada nepersilauziau,kad laikyt ir sert pelem.Atidaviau gamtininkams.Dabar turiu armija peliu ir du gyvaciokus.5 metu vaikas padeda maitint zalciukus.Pati atnesa atsaldyta pele.as zalti ir butent ji pasako,kada pavalge ir reik maitint kita.
 
Peršokti į forumą:
 
 

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
 
 

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

 
 

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?
 
 

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

 
 
Jau yra:
Narių: 8288
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232
Pranešimų: 39611
 
 
  
  36244886 aplankė mus
Draugai: Baidarių nuoma