2025m. December 17d. 11:15:04

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 6

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
arachnofobija
p-bor
Vorų baimę turi daugelis žmonių. Kaip manote ar įmanoma ja atsikratyti? Ar gera mintis įsigyti vorą ir prie jo pratintis ir pan.
Redagavo p-bor 2010-02-16 21:33

Stakta
AMAKSOFOBIJA man rodos ne vorų baimė, gal tu apie arachnofobija šneki Wink O vorų baimė, nepamenu kur skaičiau, tikrai padeda skaityt jų laikymas, auginimas. Aš asmeniškai bijau vorų, bet man jie patinka, aš jų neimu ant ranku, bet ir tai nėra blogai.
Redagavo Stakta 2010-02-16 21:10

http://staktosvoras.lt
ReMaX
Amaksofobija – vaikščiojimo fobija Grin

Stakta
ReMaX parašė:
Amaksofobija – vaikščiojimo fobija Grin

Tai manau tėmos kurėjas pasitaisys, kai galės arba tai padarys mūsų gerbiama administracija:conf:

AndriusN
p-bor parašė:
Vorų baimę turi daugelis žmonių. Kaip manote ar įmanoma ja atsikratyti? Ar gera mintis įsigyti vorą ir prie jo pratintis ir pan.

Įmanoma atsikratyt tos fobijos. Vorą įsigyt - gera mintis. Pratintis prie voro - gera mintis. Pratintis prie voro imant jį ant rankų ir panašiais būdais - bloga mintis (vorui). Smile
"Šalta!" (P. Coelho)

Stakta
Na jau pasakei kai tikras psichijatras Grin Iškur tokie teiginiai :geek: ir kodėl imant ant rankų blogas būdas tik vorui? šeimininkui irgi kartais nepasiseka Grin

p-bor
Stakta parašė:
Na jau pasakei kai tikras psichijatras Grin Iškur tokie teiginiai :geek: ir kodėl imant ant rankų blogas būdas tik vorui? šeimininkui irgi kartais nepasiseka Grin

negąsdinkit Angry

donatas_s
Niekas ir negąsdina, o pasako tiesiai šviesiai kaip yra ir gali būti.
+37060481407

http://www.egzotika.info
AivarasSt
Pats asmeniškai visada bijojau vorų, bet man jie labai patiko ir atrode galingi padarai, todėl labai panorau juos auginti Smile Ant rankų savųjų augintinių niekad neemiau ir neimu - išskyrus B. emilia, kuri yra labai draugiška Smile Iš savo patirties galiu pasakyti kad voro įsigyjimas padeda pradanginti arba numalšinti baime vorams Smile

bambalys
Niekshas parašė:
... man jie labai patiko ir atrode galingi padarai...

Pries tapke visos galios isgaruoja Grin

Pandinusas
būna žmonių (dažniausiai merginų) kurie pamatę vorą negalvoja nei apie tapke nei apie dar ką Grin
tik sustingsta ir tyli arba klykia Pfft
va čia tai fobija:hap:
Atleiskite savo priešams, bet niekada, niekada užmirškite jų vardų. (John F. Kennedy)

p-bor
Pandinusas parašė:
būna žmonių (dažniausiai merginų) kurie pamatę vorą negalvoja nei apie tapke nei apie dar ką Grin
tik sustingsta ir tyli arba klykia Pfft
va čia tai fobija:hap:

vat taip man ir būna Grin
R

CarlIta
Ir aš paniškai bijodavau vorų, dabar vis dar bijau, bet nebe taip. Va vakar tas plonakojis kažkokių būdu užlipo ant manęs ir nespiegiau, nepradėjau šokinėt, nes laiptais lipau su maistu rankose, tai būtų buve sudėtinga, tik vėliau visa apsižiūrėjau,kad nebūtų likęs ant manęs. O šiaip apie voro įsigijimą ir aš masčiau, nes pasidarė man jie visai gražūs, bet kažin ar sugebėčiau pasirūpint juo, tai gal tiek to... Neauginsiu. Smile

Fateone
man tai iprasta kai merginos klykia pamaciusios vora,bet kai vaikinai tai keista kazkaip kai turi tokia baime Grin

omax
Jooo.Nu aš vorų niekad nebijojau.Mano vaikai irgi.Ima rožę už savo delniukus didesnę į rankas ir atgal padėt nenori :thumb: .Bet man paniką varo voratinkliai :shy: .Jei kur miške grybaujant įsimalu į voratinklį,tai brrrrr,siaubas kažkoks Angry . Reikia turbųt įsigyt vorą,kuris pina voratinklius kaip pasiutęs Grin

AndriusN
Ima rožę už savo delniukus didesnę į rankas ir atgal padėt nenori

Žiūrėk, kad vieną dieną tų delniukų voras "nepavaišintų" plaukeliais, nes bus ogogo... Mane buvo "pavaišinęs", tai ant rankų atsirado daug pūliuojančių mažų žaizdelių, kurios sunkiai gijo. :shy: Ir buvo gana skausmingos, bet kadangi esu jau didelis vaikis, tai išgyvenau kažkaip.
"Šalta!" (P. Coelho)

omax
Andriau,kažkaip maniau,kad tie plaukeliai pavojingi tik kaip į akis ar žaizdą papuola :nezin: . Bet negaliu atimt iš vaikų malonumo paturėt vorą ant rankų.Ir žinoma ne kasdiena tai vyksta,nepradėkit bart manes :hug:

AndriusN
Nebaru, tik perspėju. Šiaip jie (plaukeliai) neblogai dirgina odą. Smile
"Šalta!" (P. Coelho)

bambalys
Na taip, gaila is vaiku atimti "dziaugsma", bet nelaimes atveju apie pasekmes isvis nemastoma.

omax
Nu padiskutuokim,bambaly.Mano vaikai nealergiški,šitą tiksliai žinau.Buvo įgėlusios bitės.Ištino,paskaudėjo ir praėjo.Dėl voro įkandimo jie įspėti yra.Ir duodų palaikyt G.Rosea,o ne kokį H.Lividum ar P.Murinus.Ir beto,mano galvą,duodamas vaikui dviratį daug daugiau rizikuoji.Čia yra daug foto,kur egzotiniai gyvūnai su vaikais.Rizika yra,bet ji "neišvestų" iš rikiuotęs vaiko kokiam mėnesiui,kaip nukritus nuo dviračio ir lūžus kojai Wink .Gatvėje daug daugiau nelaimių slypi,bet tai ką dabar,namie juos laikyt :nezin: . Beje,vaikai irgi ne vienerių metų amžiaus :conf::alus:

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2025-05-30 12:38
Forumas mires, chatas ciut gyvas

2025-05-27 08:22
O forumas gyvas ?

2025-04-09 18:26
Gyvas Grin

2025-03-11 12:59
ka jus chebra? AndriusN gyvas dar?

2025-02-19 12:32
Same, galvoju ką čia prigriebus.

2025-01-31 17:40
Po 15+ metų sugalvojau vėl pradėt augint gyvūnėlius... Smile)) grįžtu į forumą

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 9928
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232