Sveiki visi Iguanu myletojai! Ieskau kur isigyti si salto ruko drekintuva Lietuvoje, nes kiek ieskojau internete tai mazai kas ji gabena i Lietuva :tdown:. Radau pora vietu, bet ten is Amerikos, tai pirma noreciau pasidometi, gal Jus esate mate kur galima toki isigyti cia pas mus, pries perkant ji is Amerikos . Kodel si? O todel kad jis vienas geriausias rinkoje, jei ne geriausias :conf: Aciu Visiem uz issamius atsakymus :aciu:
a. Per mažas - talpa tik litras vandens.
b. Nežinau ar reikalingas - iguana ne medvarlė, yra ir kitų būdų palaikyti drėgmę.
c. Per tą šlangutę paduodamas "rūkas" nėra efektyvus. Jis kondensuosis ir gausi tiesiog šiek tiek rūko ir daug lašančio vandens. Jei tave tas tenkina...
d. Tai yra paprastas ultragarsinis oro drėkintuvas, be jokio reguliavimo. Tai kam ieškoti to, kas niekam netinkama, nefunkcionalu ir brangu, jei galima nusipirkti buitinį oro drėkintuvą ir jis veiks geriau ?
Matomai nerasiu, tai nusprendziau pats toki pasigamint, dalys uzsakytos tai laukiam ir meistrausim :thumb: iseis pigiau nei pirkt gatava...o man kitokie drekinimo budai netinka nes labai didelis teras ir jame palaikyti apie 80% dregnuma labai sunku, todel ir nusprendziau imtis sio projekto kuris kainuos apie 100lt :yes:
Pati ultragarsini generatoriu kurio debitas 80ml/h uzsisakiau, nes toki pasigaminti paciam kuris butu patikimas manau butu perdaug sudetinga na bent jau man (beto pagal specialybe esu laivu inzinierius - mechanikas o ne elektrikas :shy: ). Tiesiog is organinio stiklo gaminsiu dvisekcijine talpa kurios apatinej dalyje imontuosiu ta generatoriu ir jame bus talpinamas vanduo, o virsutineje dalyje imontuosiu ventiliatori kuris bus nukreiptas per tero siena, taip pats irenginys bus tero isoreje o saltas rukas pateks i tera. Kolkas toks grubus planas, poto ziuresim kokiu modifikaciju/tobulinimu reikes :nezin:
Redagavo Frenzy 2010-01-10 00:38