2024m. April 19d. 07:59:49

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA
 
 

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

 
 

Atsitiktinė foto

 
 

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 2

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda
 
 
Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Egzotika.Info » Plepalai
 Spausdinti temą
kaip jusu namiškiai reaguoja į egzotiką
Limosa
Kad myliu visus gyvūnus tėvai tai ir taip senai žinojo, bet net nenutuokė kad taip "pasinešiu" ant tokių egzotinių. Apie pirmąjį vorą niekam nesakiau, praėjus savaitei mama pamatė dežutę pasakiau kad čia voras, tai manė kad kokį rusį pasigavau ir auginu Grin, tėtis domėjosi kas čia per padaras, iš kur ir pan. Bet nei vienas nepyko, nesuprantu kodėl turėtų pykt jei jis tyliai gyvena mano kambaryje, tėvai jo beveik nemato ir jiem net galvos sukt nereik. Dar nežinia kaip jie sureaguos kai tų egzotų po truputi pradės daugėt :shy:
 
titana
Mano tevai visa laika mane laike pakvaisuse,nes alpau del kiekvieno padarelio,ypac suns...Tik,kad niekad neleisdavo auginti nieko kito isskyrus suniSad Tai vos tik istojau i universiteta nusipirkau ziurke,aisku durnele mane isvadino,bet priprato...Po ziurkes mirties draugai padovanojo dziungara,kuri palikdavau kartais mamai namie priziuret,nors ji jo bijojo ir net nelisdavo,bet dabar niekaip jo neatiduotu,nes ja nerealiai pamilo:thumb: Kad gyvaciukes noriu tai visiems tai sakiau nuo 16m,bet tevai vis pagrasindavo,kad nebandyciau,tai sulaukiau savo vaikino pritarimo,gavau gimtadienio proga nuo jo pinigeliu,kad nusipirkciau gyvacioka:shy: ir dabar ji turiu...Tik dar noriu gekono ir kazin kaip cia man ji reikia isigyt,nes niekas nebeleidziaSad
 
Mariezas
Jeigu gyvate turi,tai su gekonu neturetu turet bedu, zmonem driezai atrodo maziau "bjaurus" nei gyvates :]
 
mildaster
Pasigyriau tėvams apie iš Sandros dovanų gautą Epicratus cenchria maurus a.k.a. Svajūnėlis :hug: :hug: :hug:
pastebėjau, kad nebereaguoja. dabar galėčiau turbūt nors ir krokodilą parsitempti :yes:
aišku, nesu tikra, ką sakytų/galvotų, jei gyventume po vienu stogu...
master of disaster
 
http://mildaster.wordpress.com
drexxas
Vat dėl žmonos reakcijos tik blondinką ir turiu.
 
mildaster
"tik" blondinuką Smile)
master of disaster
 
http://mildaster.wordpress.com
Mariezas
Jeigu sita leido,ikalbesi ir daugiau :]
 
Deleted_User
Mano tevams ir draugams patinka ziureti i mano gyvates, ziureti ka jos veikia terariume, arba ka daro kai as paemu ant ranku, taciau palaikyti ar paliesti dauguma nedrysta. Mama mano pitoniukui net varda dave: Punpuckelis :hap: o nuo tevo su tusinuku galvon gavo nes prie vaisiu lindo kai ant stalo padejau virtuvei :laugh: Dabar lauki nesulaukia kol atsinesiu nauja augintini, sy karta smaulgiuka :shy:
This user has been deleted!
 
http://basti2web.de
Mariezas
Mano mama pati vaikystei zalcius augino tai apie jamima irankas nera ka kalbeti,o tevas irgi kai nusipirkau pradejo paimt i rankas
 
titana
Mariezas parašė:
Jeigu gyvate turi,tai su gekonu neturetu turet bedu, zmonem driezai atrodo maziau "bjaurus" nei gyvates :]


Beda bus kai vasara grysiu namo atostogaut,nes tik mama zino jog turiu gyvacioka,o tetis neSmile Tai jau planuoju palapine pirkt,kurioje gyvensiu su FerariuSad O dar jei drieziuka parsitemciau SAKES butu!Sad
 
titana
MrJinx nepazysti mano tecio.Galeciau ir misias sau uzsipirkt ismestu pats,net nespeciau pranest ir mama bijo gyvaciu,neduok Dieve jei kada dar pabegtu tai mane per balkona su visais gyviais ismestu:yes:
As nesuprantu kodel kai kuriems tevams sunku suprast savo vaiku pomegius...
 
titana
Tikiuosi,kad greitu laiku galesiu pranest savo tecio reakcija del gyvaciuko arba parasysiu palapines adresiuka,kad atvaziuotumet arbatos atsigert:laugh:
 
Loona
titana parašė:
Beda bus kai vasara grysiu namo atostogaut (...) Tai jau planuoju palapine pirkt,kurioje gyvensiu su Ferariu (...)


titana parašė:
Tikiuosi,kad greitu laiku galesiu pranest savo tecio reakcija del gyvaciuko arba parasysiu palapines adresiuka,kad atvaziuotumet arbatos atsigert:laugh:


Nesijaudink tu taip, iki vasaros dar toli. Savo grizimui i tevu namus pasirink tokia diena, kai uz lango lis kaip is kibiro, kai geri seimininkai net suns i lauka neisleidzia Wink

Siaip grazios nuotraukos ir idomus pasakojimai apie gyvunus su laiku nukreipia tevus i geraja puse Smile
 
Dirou
Kai prieš pusantrų metų tėvam pasakiau, jog noriu paukštėdą namo parsinešt. Atsakymas buvo vienareikšmiskai "NE!". Ir ką jūs man!?. Po pusantrų metų paskambina man tėvukas (aš tuo metu buvau Vilniuje) ir sako: Turesim augintinį - Paukštėdą. O kad tau! Na, grįžęs iškarto nusipirkau b. boehmei, bet mažoji sesutė pradėjo zyzt, jog ir ji nori voro. Na, pradžioje maniau, jog 8 metų mergaitė negali turėti tokio gyvio, bet gerai viską permastęs, pagalvojau, jog jei tokių metų jau megsta egzotiką, galbūt kažkada išaugs rimta gyvūnų mylėtoja. Palikau pas ją kambaryje tą boehmei (bijo mergiotė dar šerti jo), todėl tvarkymo ir priežiuros reikalais užsiimu aš pats.
Mamai, matyt vienintelei šeimoje voras - nedraugas. Bent jau buvo iš pradžių. Dabar kartais pareiškia susidomėjimą, paklausė ar valgė padarai, ar kas nors išsinėre. Smile
.Brachypelma Boehmei
.Brachypelma Emilia
.Lasiodora Parahybana
.Brachypelma Albopilosum
.Baculum extradentatum
 
http://egzotika.info
mekshrys
nors man dar tik 14 ir tai neseniai tik sukako,bet jau nuo gilios vaikystes tevu prasydavau augint drieza ar zalty...sakydavau miske pasigausui,aisku pasigaudavau bet turedavau paleist...o kai mano klasiokas vyga nusipirko zalty prasidejo ta "liga" kuria tikriausiai daug kas is cia esanciu seraga...tj vat kai jis nusipirko elaphe taeniura friesei ash pradejau jam pavydet poto jis dar iguana nusipirko tada is wis blogai buwo Grin Grin po kiek laiko jis uzsimane nusipirkt vora,susirado zmogu kuris turejo 2 egzempliorius,siaip ne taip isiprasiau tevu kad leistu augint vora,parsiveziau jy auginu Grin
dabar kiekviena diena prasau kad leistu augint daugiau egzotiniu gyvuneliu,mama sako gal kai ilgiau paauginsiu vora leis dar koky drieza ar ka nusipirkt,o tetis pats kas 10 min eina tikrint mano b.vagans bet sako kad daugiau nieko neleis augint...tj vat cia ispasakojau jum visokiu nesamoniu kurios tikriausiai niekam neydomios Grin Grin gal kas turi koky recepta prikalbint tevus kad leistu augint daugiau gyvuneliu? :help::help: GrinGrin
Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)
 
mekshrys
oj perdaug ash cia jau priwariau,nekreipkit demesio - ysijauciau :shy:
Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)
 
Loona
Patarimas labai paprastas:
parodyk tevams, kad tu tikrai sugebi savarankiskai ir gerai rupintis savo augintiniu, pasistenk, kad tevai zinotu kuo daugiau apie tavo augintini, jo charakteri, rusi, elgsena ir t.t. Tegul jiems tai pasidaro idomu. O paskui, kai tevai jau isitikins, kad tu sugebi rupintis gyvunu, pradek "sviesti" juos apie koki kita viena egzotini gyvuna, bet ne tai, kad "noriu-noriu", o tai, kad yra toks ir toks gyvunas, jis yra labai ipatingas tuom ir tuom, jam reikia tokiu ir tokiu salygu ir t.t.
Tegul tevai supranta, kad yra toks gyvunelis, kuriuo tu zaviesi, daug apie i zinai, bet nedristi ju prasyti, nes jie neleidzia. Po kiek laiko tevai gali pakeisti savo nuomone ir patys pasiulyti ji laikyti :conf:


 
mekshrys
ash taip ir darau dazniausiai kad pasikwieciu prie pc rodau gywunus straipsnius pasakoju + ir - ju bet deja...
Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)
 
mekshrys
zinok wat pastaraja sawaite namuose dirbau wiska iseiles nes ir taip maniau kad reikia pasidaryt pukuoti ir pan Grin tai poto paklausiau ar galiu vora pirkt ,tai aisku kaip visada atsakymas neigiamas...o del vygio tai ash jo pedom neseku....ash ne nenoriu iskart kruva uzsigriept...tik del to jy paminejau nes kai jis parode savo pirma egzota zalty pradejau galwot reikia wistiek kadanors ygyvendint swajone nuo waikystes.....tada pradejau jais dometis ir fsio... AngryAngryAngry
Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)
 
mekshrys
pagaliau bent mama suprato kad ash noriu auginmt egzotu daugiau...ir po vieno gero pokalbio sake kad galiu augint ir daugiau gyvunu tik sake neskubet ir neuzsigriebt daug is karto GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin:hap::hap::hap::clap::clap::alus::jeee:
Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)
 
Peršokti į forumą:
 
 

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
 
 

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

 
 

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?
 
 

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

 
 
Jau yra:
Narių: 8290
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232
Pranešimų: 39611
 
 
  
  36245876 aplankė mus
Draugai: Baidarių nuoma