2024m. December 05d. 03:41:16

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 1

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
B. albopilosum
dagne
maniskis pagaliau nulipo nuo stiklo, viena diena pavalge, kita diena ieijo i kokosa ir sedi dabarSmile buvo stresas kad naujam tere gyent reik, ant stiklo kabojo visa laik
Brahypelma Albopilosum
Haplopelma lividum
Riesenschnauzer black
Riesenschnauzer peper & salt
Glory non breed but championSmileGrin

http://www.riesenschnauzer.lt

http://www.riesenschnauzer.lt
emiliszzz
Noreciau paklausti kodel vienu B.A (suauge) buna pilki o kitu melsvi? Cia del laikymo salygu ar del ko?
Augintinis B.Albopilosum l8-l10 =]

donatas_s
Melsvi būna ką tik išsinėrę.
+37060481407

http://www.egzotika.info
Vykiskis
Bet pas mane kabelis ikaista iki 35 laipsniu tai manau kad bisky per daug vorui.. Nu ir teip ijungiu as ta kabeli per 10 min ikaista iki 35 laipsniu tada isjungiu ir per 10 min vel kokia 23laipsniai... Grinisap:
kietas ;D

teleloto.lt
emiliszzz
O tai tada kodel mano melsvas nors issinere jau pries kokias 2-3 sav.? Frown

Mode
emiliszzz parašė:
O tai tada kodel mano melsvas nors issinere jau pries kokias 2-3 sav.? Frown
tai gal didelis jau voras ir nespėjo taip greitai pakeist spalvos ir sustiprėt, o ėda? mano kol melsvas būna neėda nieko
www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_spider.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bluefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_orangefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_schooloffish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_cat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bunny.gif

emiliszzz
Eda kaip visada, o jis dabar l6-l7 ir tarkim pries paskutini issinerima jis buvo visdar melsvas.... Wink

NutrukusiStyga
Sveiki, gal žinot kame reikalas ? Mano voras visada sažiningai kas mėnesį nerdavos o dabar taip staigiai jau 4 mėnesiai ir net nesiruošia nertis.... aš žinau , kad kuo vyresni jie rečiau neriasi , bet ar taip staigiai nuo mėnesio iki 4? Ir belekoks storas jis.....šikna kaip balionas trigubai už jį didesnė, vos pavelka, bet apetitas nežmoniškas jo...ir apskritai kai paskaitau kaip kitiem B.A ramūs būna tai nesuprantu kokį aš žvėrį auginu , nes maniškis LABAI judrus, visad duodasi laksto, nespėju maistą įmest ir puola, ant visko puola, net kai purškiant vandenį nukrenta koks lašas, jis mano kad tai - maistas krenta ir puola net ant jo :no: žodžiu klausimas toks...ar jam viskas tvarkoj ? GrinGrin ir ar išsiners jis man kada? p.s dabar L9 :shy:
The life is so funny that I'm even forget to laugh.

Stakta
NutrukusiStyga parašė:
Sveiki, gal žinot kame reikalas ? Mano voras visada sažiningai kas mėnesį nerdavos o dabar taip staigiai jau 4 mėnesiai ir net nesiruošia nertis.... aš žinau , kad kuo vyresni jie rečiau neriasi , bet ar taip staigiai nuo mėnesio iki 4? Ir belekoks storas jis.....šikna kaip balionas trigubai už jį didesnė, vos pavelka, bet apetitas nežmoniškas jo...ir apskritai kai paskaitau kaip kitiem B.A ramūs būna tai nesuprantu kokį aš žvėrį auginu , nes maniškis LABAI judrus, visad duodasi laksto, nespėju maistą įmest ir puola, ant visko puola, net kai purškiant vandenį nukrenta koks lašas, jis mano kad tai - maistas krenta ir puola net ant jo :no: žodžiu klausimas toks...ar jam viskas tvarkoj ? GrinGrin ir ar išsiners jis man kada? p.s dabar L9 :shy:

O kaip su dregme pas ji? beja ar turi indeli vandeniui? gal tiesiog gert nori ir šoka ant vandens? Mano B.B taip buvo jis net galva į durpes ikišo kaip gert norėjo.

http://staktosvoras.lt
NutrukusiStyga
aišku man čia tik džiaugtis reikia , nes nėra buvę ,kad voras slėptųsi, visada matau jį kaip duodasi.....bet neramu , kad nesineria......visą vasarą maitinau įvairiausiais skanėstais, ir dabar krizės tikrai nejaučia....aš tikrai maniau kad tas tarpas tarp nėrimosi po truputį didės , o ne taip staigiai......

NutrukusiStyga
drėgmės manau pakankamai, visad tikrinu, bet indelio su vandeniu neturiu jam įdėjus, nes vieną kartą kai bandžiau tai jis išvertė, pakasė po durpėm ir šiaip išsityčiojo iš to indelio Grin tai nusprendžiau , kad nereikia jam

Stakta
NutrukusiStyga parašė:
aišku man čia tik džiaugtis reikia , nes nėra buvę ,kad voras slėptųsi, visada matau jį kaip duodasi.....bet neramu , kad nesineria......
Download source  Code
visą vasarą maitinau įvairiausiais skanėstais

, ir dabar krizės tikrai nejaučia....aš tikrai maniau kad tas tarpas tarp nėrimosi po truputį didės , o ne taip staigiai......

Kuo???
Redagavo Stakta 2009-10-15 19:54

NutrukusiStyga
žiogais, svirpliais, lervom, milčiais, dar tokių didelių vabalų radau vasarą....bet labai užkrito pavadinimas......tik tikrai žinau, kad jie nieko blogo, bet jau kaip užmiršau pavadinimą.....negaliu niekaip atsimint FrownSmile

NutrukusiStyga
bet manau , kad jei jis ruoštų nertis nors apetitas apmažėtų, bet nė velnio.....šiandien dar daviau Frown voriuks atrodo tragiskai išsipūtęs...nu įdomu kuo man čia viskas baigsis...

NutrukusiStyga
ATSIMINIAU..... karkvabaliai GrinGrin

Stakta
Na tai gal tau pasisekė ir iš lauko partempei jam koki vabaliuką su bonusu Wink tai nenuostabu būtu jei ir užsilenktu ateiti Wink Milijonus kartu kartota , nešerkit savo augintiniu niekuo iš gatvės tiesiog jie netinkami maistui ir tiek, nes iš gamtos visokio brūdo gali būti gavę...
.. Susirask čia egzotikoj tema apie tai Wink

Pataisyta :naiv:
Redagavo Stakta 2009-10-17 14:09

velniaz
pritariu Staktai mano smithi taip ir uzsilenke per maitinima is gamtos Grinead:
dabar tik savo isaugintais maitinu :yes:

Mantas
Stakta parašė:
Na tai gal tau pasisekė ir iš lauko partempei jam koki vabaliuką su bonusu Wink tai nenuostabu būtu jei ir užsilenktu ateiti Wink Milijonus karu galima kartot, nešerkit savo augintiniu iš gatvęs partemptom šiukšlėm.. Susirask čia egzotikoj tema apie tai Wink

nederėtų taip vadint mūsiškių gyvių Grinisap: tiesiog jie netinkami maistui ir tiek, nes iš gamtos visokio brūdo gali būti gavę...
Gamta - vienintelė knyga, kurios kiekvienas puslapis prasmingas. (J.V.Gėtė)

NutrukusiStyga
ah negązdinkit.... be to maistą iš ,,gatvės'' (p.s iš kaimo Grin) daviau vasarą... gal jau būtų ir numiręs. o jau spalis baiginėjasi...... bet tikrai mano vorui kažkas ne taip....man labai labai jau įtartina , kad jis nesineria , ką daryt, specialiai didinu drėgmę ir visa kita bet nė velnio Frown NORS pagal voro elgseną atrodo , kad jis jaučiasi kuo puikiausiai... ...nieko nebesuprantu

Variunka
maniškė mergiotė irgi kas 3-4 mėn neriasi, o prieš tai valgo ir valgo, išsipučia Grin, bet nieko vis dar gyvena...
Redagavo Variunka 2009-10-20 21:30
Live fast, die never

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 8792
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232