2024m. December 05d. 18:12:30

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 1

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
B. albopilosum
Mode
Irma parašė:
tai pirksiu vakare GrinGrinGrin išskaptuosiu aš jam jį, ir lai džiaugiasi mažasai :alus:Grin hmm.. vėl prasidėjo voratinklio pynimo darbai, nes šiaip tai per naktį tik darbavosi :clap:Grin

10min ir kokosas paruoštas
www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_spider.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bluefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_orangefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_schooloffish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_cat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bunny.gif

Irma
Nu man kaip kerėplai gal daugiau nei 10min prireiks GrinGrinGrin
Br. Albopilosum.
Osvaldas Grin

Mode
Irma parašė:
Nu man kaip kerėplai gal daugiau nei 10min prireiks GrinGrinGrin

skelk perpuse su kokiu plaktuku arba su pjūklu nupjauk viena gala ir didelė bus
Redagavo Mode 2009-08-18 18:11
www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_spider.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bluefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_orangefish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_schooloffish.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_cat.gif www.bbc.co.uk/h2g2/skins/Alabaster/images/Smilies/f_bunny.gif

Irma
tai taip - brūžinsiu su pjūkleliu :yes: o paskui į patį kokosą pabert bišk durpių? Grinisap: ar pats prisineš jei norės? Grin
Redagavo Irma 2009-08-18 18:19
Br. Albopilosum.
Osvaldas Grin

Mode
Irma parašė:
tai taip - brūžinsiu su pjūkleliu :yes: o paskui į patį kokosą pabert bišk durpių? Grinisap: ar pats prisineš jei norės? Grin

aš kai dėjau B.A kokosą tai ant durpių tiesiog padėjau ir buvo jos apačioj ( bet užstatė durpėm visą ta įėjimą ir pasidare urva per apačią išlyst ) ,o jai darysi taip,kad ir ant dugno bus kokosas,tai pats prisineš, vistiek padaro pagal save, gali ir įdėt,nesvarbu pasidarys kaip norės.
Redagavo Mode 2009-08-18 18:50

Irma
darysiu kad ir apačioj būtų kokosas - jau nupirkau jį, tai rytoj vyks darbai :read::aciu:
ir dabar pagalvojau, nejaukiau būtų mažajai jei "sienas ištapetuočiau" durpėm arba žieve? nes nepermatomam indely kai gyveno jautėsi geriau, o dabar stikliniam tere gyvena. Grinisap:
Br. Albopilosum.
Osvaldas Grin

fruktasz
perskeli kokosa per puse, padedi ant durpiu jis ten ilenda ir gyvena, uzsikasa iejima maniskai ir tada po kokosu pradeda tunelius raust. nei stiklinio nei kokio kitokio nebijo maniskai. per daug gal stresuoji ir is nieo darai didele banga Smile atsipalaiduok tegul gyvena jis po kokosu ir viskas.
Brachypelma albopilosum x1 L8
Avicularia sp Peru purple x1 L6

Irma
streso tai nulis pas mane Grin šiaip tik kažkaip nebūdingai elgiasi sau, tai keista Grin:alus:Grinisap: dabar ir nežinau ar dėt visą ar per pusę skeltą Grinisap::geek: jei pusę įdėsiu tai jaučiu ir matysiu kaip savo ausis Grin mamai bus baisi nelaimė, kad nebegalės pažiūrėt į jį iš toli :laugh::laugh:
Br. Albopilosum.
Osvaldas Grin

Raidas
Dėk geriau skeltą per pusę, nes jei voras sugalvos nertis viduje - jam gali būti mažai vietos ir gali neišsinerti/išsinerti su komplikacijom (užsiraitys kojos ar pan). Net jei ir visą idėsi - vistiek tu jį taip pat dažnai matysi kaip kad ir su skeltu. Ir nepergyenk, kad urvely tupės beveik visą laiką, kai paaugs, bus daugiau laiko išlindes.
Redagavo Raidas 2009-08-19 10:44
Taip, aš jau naudojau paiešką

Irma
nu jam ir dabar beveik dveji - manau pakankamai paaugęs. tik vat nežinau ar dėti šiandien jam tą kokosą, nes pinasi voratinklius, tai gal galvoja nertis, nesunervuosiu jei truputį pašeimininkausiu aš ten jo?
Br. Albopilosum.
Osvaldas Grin

Irma
nufotkinau Osvaldą, tai gal galit pasakyti jis čia nėrimuisi "hamakėlį" pina, ar šiaip neturi ką veikt? :svilp::kvail:Grin
Irma prisegti paveiksliukai:
p1010054.jpg

Redagavo Irma 2009-08-19 12:07
Br. Albopilosum.
Osvaldas Grin

Vykiskis
Pas mane tai irgi ilindęs i kokosa ir užsikasęs būna, mama irgi nervuojasi sako gal miręs, ir dar pas mane labai pelyje durpes kokoso tai nežinau ką daryti. reiktų jį kaip nors išimti iš kokoso ir pernešti i kitą terą laikinai kol durpes padarysiu, kad nepelytų. Girdėjau, kad reikia jas iškaitinti mikrobangu krosnelėje taip? Ir dar kaip vorą pernešti į kita terą rankom ar kaip? Ačiū už patarimus Smile
kietas ;D

teleloto.lt
zippo1
Ventilecijos per mazai gali but :yes:

donatas_s
Na o kodėl tau bloga kokia nors dėžutė, kam tampyti vorą rankomis?
+37060481407

http://www.egzotika.info
Vykiskis
Zipo gali duoti savo skype? As tau atsiusciau tero foto.
kietas ;D

teleloto.lt
Vykiskis
Savo vorui pakeičiau terariume durpes ir kokosą padejau naują ir kitaip, nuvaliau stiklą. O prieš tero aptvarkymą jį vos iš kokoso iškrapščiau tai kai sutvarkiau viską ir paleidau į terą tai jis net nenulipa nuo stiklo užsikabinęs ir būna, neina į kokosą. Ką tai galėtų reikšti? :read:
kietas ;D

teleloto.lt
jukilo
manau, kad tavo vorui nepatiko drėgnos durpės:geek:.

bambalys
Tai nieko nereiskia. Palauk kelias dienas ir apsipras. Na nebent ten jam kokias ekstremalias salygas padarei Smile

Vykiskis
:help: Noriu sužinoti kaip reikia šildymo kabelį laikyti įjungus ir šildyti. Aš gyvenu nuosavam name ( žinoma, kad kai jau kas būna namie tai jau būna pakurta pečiai), ir tarkim ateis žiema ir nieko nebus namie, tik po mokyklos aš gryšiu. Kiek laiko laikyti reikia kabelį ijungta? Manau, kad ryte ijungsiu kabelį ir palyksiu ir gryšiu iš mokyklos ir bus ten jam per karšta jau iškeps jis Pfft , ar ne? Nu net neisivaizduoju ar jam reikia šilumos kuo daugiau, ar tik nuo 24 iki 28 laipsniu ar kaip.. Patarkit mano situacijoj. :aciu:
kietas ;D

teleloto.lt
Mantas
tai paimk tu kokią knygą ar kokios fanieros gabalą, pakišk tarp tero ir šildymo kabelio, ir viskas, problema išspręsta.. stebėk, ar ne per daug atšąla ar įkaista. 25-28 laipsniai pats tas. Naktį iki 22 gali nukrist, bet čia nebūtina. laikyk pastoviai įjungtą, arba naudok laikmatį specialų kuris įjungia ir išjungia elektros srovę, tavo nustatytu laiku.
Gamta - vienintelė knyga, kurios kiekvienas puslapis prasmingas. (J.V.Gėtė)

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 8792
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232