2024m. April 28d. 02:16:43

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA
 
 

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

 
 

Atsitiktinė foto

 
 

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 2

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda
 
 
Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Egzotika.Info » Plepalai
 Spausdinti temą
Gyvenimas yra gražus...
Pao
Na jei isigilinti i tuos horoskopus daznai jie buna iteigiantys: jums nereiketu daryti to ar ano... tai jei paskaites nedarai to ar ano, tai ir nebuna taip ir anaip, na suprantat ka noriu pasakyti...? pvz: citata is delfi.lt horoskopo: "<...Yra pavojus susikompromituoti, tad būkite atsargūs.....>". Ka manot? mano manymu tai visiska nesamone Grin
Draugų draugai man nedraugai, nes jie man nedraugai...
 
www.egzotika.info
aladnas
ce netik apie horoskopus kalbama Pfft esme kad sakot kad planetos neveikia visiskai ir t.t... na bet kodel tikime stebuklais? turbut tai toks pat daigtas kaip horoskopas... kodel yra zmoniu is prisilietimo nustatanciu ligas (nors apie tai nerasoma biologijos knygose) kodel kaikurie zmones sugeba is nuotraukos pasakyti ligas? fotografuojamos auros ir t.t..
Redagavo aladnas 2007-01-26 00:52
 
shrnz
aladnas, o kiek tokių, kurie labai paprastai atspėja kokią kortą iš kortų kaladės ištraukei, stebūklai tiesiog
šiaip kalba būtent ir prasidėjo nuo horoskopų, kurie ir yra "sudaromi" neva pagal dangaus kūnų išsidėstymą; tai tu ir papasakok, kaip ten veikia mus tos planetos; na aišku mūsų palydavos lemia potvynius, atoslūgius, tas yra svarbu, tarkim, Prancūzijos austrių augintojams, bet, tarkim, aš nežinau kokia yra dabar Mėnulio padėtis, tai kaip čia gaunas? jei jau taip veiktų, tai manau jausčiau aš savo menka esybe tą mėnulio ir kitų planetų/žvaigždių poveikį
su tokiais dydžiais kaip žmogus, o ir dar melejoną kartų didesniais, skaičiuojant fizikos uždavinius nėra atsižvelgiama nei į Mėnulio, nei į Jupiterio nei į kokios kitos planetos poveikį; atsižvelgiama tik į Žemės trauką; tai jei skaičiuojant judėjimus į tai neatsižvelgiama, tai kaip tai gali veikti mūsų veiksmus?
0.0.1 Acanthoscurria Geniculata
0.0.1 Avicularia Avicularia
0.0.3 Avicularia Versicolor
1.0.4 Brachypelma Albopilosum
0.0.1 Brachypelma Boehmei
0.0.1 Brachypelma Epicureanum
0.1.0 Brachypelma Smithi
0.0.2 Brachypelma Vagans
0.0.2 Chilobrachys Discolus
1.0.2 Grammostola Rosea
0.0.1 Haplopelma Lividum
0.0.1 Lasiodora Parahybana
0.0.1 Poecilotheria Regalis
0.0.1 Psalmopoeus Cambridgei
0.0.1 Psalmopoeus Irminia
0.1.0 Pterinochilus Murinus
1.0.0 Theraphosa Blondi
 
http://forumas.tik.lt
aladnas
tai va kad veikia ne kunus, o musu veiksmus Smile tikrai sutinku kad planetu issidestymas, bio laukai nepakeis niutono desniu- bet tai veikia givunu elgesy, taip pat ir mus.... o jeigu tu galvoji, kad egzistuoja tik tas ka matai tai tavo reikalas as galvoju kitaip..
To Mr.Jinx na visada buvo tokiu zmoniu kurie pavydi kietiem... sutinku kad ju nera tiek daug kaip ce jie skelbiasi- na bet mano drauge vaiksto pas masazuotoja.. ir per pirma seansa pradejus masazuot ji pradejo vardint jos ligas.... kazkodel jai sutapo (VISKAS) tai ce sutapimas?
 
shrnz
tai pavardink, kokios jėgos ir kaip jos lemia mūsų veiksmus? jei aš dabar nusičiaudėsiu, tai jau bus planetų nulemtas veiksmas?
0.0.1 Acanthoscurria Geniculata
0.0.1 Avicularia Avicularia
0.0.3 Avicularia Versicolor
1.0.4 Brachypelma Albopilosum
0.0.1 Brachypelma Boehmei
0.0.1 Brachypelma Epicureanum
0.1.0 Brachypelma Smithi
0.0.2 Brachypelma Vagans
0.0.2 Chilobrachys Discolus
1.0.2 Grammostola Rosea
0.0.1 Haplopelma Lividum
0.0.1 Lasiodora Parahybana
0.0.1 Poecilotheria Regalis
0.0.1 Psalmopoeus Cambridgei
0.0.1 Psalmopoeus Irminia
0.1.0 Pterinochilus Murinus
1.0.0 Theraphosa Blondi
 
http://forumas.tik.lt
aladnas
as ne astrologas ar dar kazkas- tiesiok esu prie to trumpai prisilietes Smile tik truutuka... aie likima ir t.t. skaiciau daug literaturos- daug visko.. bet turi moket atsirinkt Smile kad tu nusiciaudejai tai ce tavo kuno reikalas , o ne tavo mastysenos, ar elgsenos, ar dar konors.... kolkas kaikuriu dalyku zmones dar nesupranta, gal kadanors ir supras.... taigi palyginus neperseniausiai zmogus mane kad zeme plokscia, o kaip dabar visi galvoja? dar neseniau zmones galvojo kad atomas maziausia dalele- paskui issiaiskino apie neutrona, protona, elektrona, isvis neseniai suzinojo kad visa tai sudaryta is kvarku... ir taip begalo... tai kaip ymanoma teikt kad neegzistuoja tokie dalykai kaip biolaukai, visokios bangos kurias lemia planetu issidestymas ir pan... jeigu dar neissiaiskinom tai dar nieko neyrodo... visada atsiranda protingesniu zmoniu- o tokio mastymo kaip tu juos bando uztildyt ir paneigt... kazkuri astronoma garsu (db uzkrito) sudegino vien uz tai kad sake kad zeme apvali ir uz tai buvo palaikytas eretiku.... tai kas tinka musu supratimui netinka pvz pasinerus giliai i kvantine fizika taip paprastai isaiskink kaip gali egzistuota dalele (fotonas) kuri neturi mases ir egzistuoja kol juda.. arba kad dalele lekenti sviesos greiciu sugeba iskreipt erdve ir laika?
 
shrnz
tame ir esmė, to kas nėra įrodyta, to ir nėra; kaip galima teigti, kad yra tai, kas nėra įrodyta? apie visus kvarkus, mezonus ir kt. yra daromi spėjimai, kaip kad ir planetos atrandamos ne dėl to, kad jos yra matomos, o dėl to, kad jos ten turi būti dėl kitų dangaus kūnų judėjimo; bet kokią spragą fizikoj užpildo biolaukai ir kitokios nesąmonės tu man pasakyk
kitas dalykas, aš tau siūlyčiau pasidomėti tiesos samprata filosofijoj
0.0.1 Acanthoscurria Geniculata
0.0.1 Avicularia Avicularia
0.0.3 Avicularia Versicolor
1.0.4 Brachypelma Albopilosum
0.0.1 Brachypelma Boehmei
0.0.1 Brachypelma Epicureanum
0.1.0 Brachypelma Smithi
0.0.2 Brachypelma Vagans
0.0.2 Chilobrachys Discolus
1.0.2 Grammostola Rosea
0.0.1 Haplopelma Lividum
0.0.1 Lasiodora Parahybana
0.0.1 Poecilotheria Regalis
0.0.1 Psalmopoeus Cambridgei
0.0.1 Psalmopoeus Irminia
0.1.0 Pterinochilus Murinus
1.0.0 Theraphosa Blondi
 
http://forumas.tik.lt
Vladas
Kaip bebūtų keista planetos turi šokią tokią galią, todėl mūsų mintys ir veiksmai ŠIEK TIEK priklauso nuo jų... vienas įdomesnių faktų yra, kad daugiausia savižudybių įvyksta per pilnatį... Todėl nieko nuostabaus, kad pagal astrologinių kūnų išsidėstymą dalinai galima atspėt ateitį, tačiau ar jus nors kartą matėte tikrą horoskopą ? nes laikraščiuose, internete bei visur kitru platinami horoskopai yra tikrų tikriausia parodija, nes vien iš zodijako ženklo horoskopą nepadarysi, tam reikalinga kaim minimum tiksli gimimo data su valandomis ir net minutėm...
Redagavo Vladas 2007-01-26 20:14
Sunkumuose visada slypi galimybės.
Albertas Einšteinas
 
DumBazz
Šiandien važiuodamas mikroautobusu išgirdau per radiją horoskopus, kurie išpranašauja žmogaus silpnasias kūno vietas... Tipo ožiaragiui silpnos širdys būna, tad nereikia pervargti, o vandeniui sausgyslės silpnos, tai nevertėtų sportuoti...
Paklausius suėmė ir juokas ir pasipiktinimas kartu... Nu šakės iki ko tie horoskopų kūrėjai daėjo, dar didesnio brudo negalėjo sugalvot...
KAIP GALIMA IŠ HOROSKOPO ŽENKLO SPRĘST APIE KIEKVIENO, INDIVIDUALAUS ŽMOGAUS LIGAS?!? :nezin: :tdown:
Redagavo DumBazz 2007-01-26 20:31
 
http://www.flickr.com/photos/8661267@N07/
shrnz
štai ką jums žada 2007-ieji

OŽIARAGIS
Būsi panašus į ožį, bet ne ožys. Tai įdomi būsena. Išaugs nervingumas ir įtarumas. Pakils spaudimas. Sustiprės įtampa, bet susilpnės srovė.
Palankus metas tvarkyti dokumentus, nes kitko jau nebesutvarkysi.
Blogai ką nors sudaužyti, nes tai visados blogai.
Gerai sapnuoti kruopas - tai nieko nereiškia.
Sapnai reikšmingesni moterims. Jei moteris sapnuoja aviną, vadinas turėsi naujus ragus. Džiaukis Ragai puošia vyrą - tada jis dar panašesnis į miško žvėrį. Ir meilė vėl sugrįš? Būtinai! Bet gal ne pas tave.

VANDENIS
Tau nebus vietos nei vandeny, nei sausumoj. O jei įsivaizduosi radęs vietą gyvenime, tai žinok: kiti iš tos vietos pasitraukė todėl, kad tai bloga vieta. Kiti tą supranta, o tu - ne.
Tavo galvoj pilna vandens, todėl ir viskas aplink tave - žodžiai, menai, vynai - vandeniu pavirsta.
Vienintelė tavo paguoda - kvailys puošia gyvenimą.

ŽUVYS
Tyli kiaulė gilią šaknį knisa...
O žuvys tai ir už kiaulę daugsyk tylesnės. Tad aišku, kiek esi kitiems gyvenimą suknisęs. Taip ir toliau daryk.
Tau sakys: nesikišk ne į savo reikalus! O tu vis tiek kiškis. Bene kas išmano savo reikalus geriau už tave? Tik tu vienas gali viską sutvarkyt. Bet netvarkyk. Tegu jie tvarkosi patys.
Tu tik įsikišk ir pakreipk įvykius sau naudinga linkme. Bet gali ir nekreipt. Gana vien kištis. Sielai tai suteiks didelę atgaivą.

AVINAS
Viskas praeina...
Bet jei esi avinas, tai nepraeisi - ilgai čia visiems gadinsi gyvenimą. Aišku, už tai būsi pagirtas tarp avių. Bet ko čia girtis? Avys tai bene išrankios. Avelei ir avinas - svajonių jaunikis.
Užsispyręs sieksi tikslo. Tačiau kokie gali būti avinų tikslai...
Todėl, nors ir daugel pergalių pasieksi, vis tiek išliksi savimi. O juk tai gyvenime ir svarbiausia.

JAUTIS
Traukei ir trauksi. Ir vis ne tą, ką reikia. Kai andai traukei "Lietu-ūva brangi...", kiti traukė tau iš kišenių. Užtat dabar ir trauki gyvenimą it sunkiausią plūgą. O kiti gyvena. Ir juokiasi iš tavęs.
Kas tinka Jupiteriui, tas netinka jaučiui. O kad Jupiteriui tinka viskas, vadinas, tau netinka niekas.
Esi niekam tikęs. Net ir tavo pati - karvė.

DVYNIAI
Tavyje nuolat grumsis du pradai. Apie tave tai daug pasako.
Protingas bene leistų, kad jame kažkas grumtųsi?
Geri pradai turi sutarti, o ne grumtis. Deja... Kur du stos, vis mažiau padarys. Vienas siekia į stiklo kalną įkopt ir miegančią gražuolę pažadint, o kitas varžtelius jam atsuka...
Vieną ilgai pliekiant lazdom per užpakalį, kitam gal ir atšoktų galvoj žievė...

VĖŽYS
Eisi atbulas ir būsi teisus. Geras užpakalis visados priekyje.
Nors paties priekio tai nė būti nėra. Antraip seniai visi ten būtų nuėję.
Kad eini atbulai, tai įsivaizduoji esąs asmenybė. O iš tikrųjų esi tik asmuo, kurio ieško peilis ir policija. Gal ir nerastų, betgi tu, kaip ir daugelis silpnagalvių, į šviesą veržies.

LIŪTAS
Jausies kaip zoologijos sode. Ten ir būsi. Liūtui Lietuvoj nėra vietos, nes pernelyg čia daug asilų.
Norėtum atsiskleist, betgi kliudo grotos. Todėl kenti. O be reikalo. Kas skleidžiasi, tas tik trukdo kitiems.

MERGELĖ
Esi gero, doro, švelnaus ir nuolankaus būdo. Užtata visi galės tave...

SVARSTYKLĖS
Būsi nesveikas, nedoras ir neprotingas. Džiaukis! Galėsi ministras ar žmonių teisėjas būt. Nes tik nesveikas sveikata rūpinasi. Tik sukčius vidaus reikalus išmano. Ir tik netekęs proto išdrįsta protingiems vadovaut.
Kas be nuodėmės, tegu pirmas meta akmenį - taip yra pasakyta. O pastebėta - kas meta pirmas, tas ir laimi. Tai ir apmėtyk visus.
Ant vienos svarstyklių lėkštės guldyk savo artimą, ant kitos - dar artimesnį. Pats gulkis į lovą.
Garbę pasiklosi, orumu užsiklosi - ramiai išsimiegosi.

SKORPIONAS
Didžiausias tau malonumas - įgelt kitam. Tada nulįsi į kertę ir džiūgaudamas stebėsi, kaip jie kenčia. Betgi patys kalti - ko valkiojas po vietas, kur veisiasi tokis brudas.
Kur įsimeta skorpionai, ten sprunka į šalį žuvelės ir gyvi žemėn sulenda grybai. Taip atsiranda dykumos.
Žinia, kai kurios damos skorpionus laiko savo butuose ir net rodo svečiams. Tai reiškia, kad damų estetinis jausmas menkiau išvystytas nei grybų.
Tik dėl to tu ir gali čia gyvuot.

ŠAULYS
Deja, tau retai šaus į galvą...
Užtat visą laiką būsi pats nusitaikęs. Aišku, tik į tai, kas geriausia. Atimti, suimti, pagadinti - tai tavo pašaukimas. (Koks kvailys tave čia pašaukė?...)
Ilgos rankos... Trumpos baudos... Kas išmano, tas ir šaudo.
Vienintelė kitų viltis - kad ir į tave kas nors pataikys.
Redagavo shrnz 2007-01-27 13:58
0.0.1 Acanthoscurria Geniculata
0.0.1 Avicularia Avicularia
0.0.3 Avicularia Versicolor
1.0.4 Brachypelma Albopilosum
0.0.1 Brachypelma Boehmei
0.0.1 Brachypelma Epicureanum
0.1.0 Brachypelma Smithi
0.0.2 Brachypelma Vagans
0.0.2 Chilobrachys Discolus
1.0.2 Grammostola Rosea
0.0.1 Haplopelma Lividum
0.0.1 Lasiodora Parahybana
0.0.1 Poecilotheria Regalis
0.0.1 Psalmopoeus Cambridgei
0.0.1 Psalmopoeus Irminia
0.1.0 Pterinochilus Murinus
1.0.0 Theraphosa Blondi
 
http://forumas.tik.lt
Min-dau-gas
Apie mergele meluoja GrinGrinGrin
 
paska
gyvenimas is tiesu grazusGrin siandien (2007.02.19) 05 val 55 min musu seimoje pasirode naujas augintinis. homo sapiens, vyriskos lyties:hap::hap::hap:, 52 cm ilgio, 3320 gramu svorio. pats dalyvavau visame procese ir nukirpau virkstele............ tai nuostabu, as is to dziaugsmo iki siol sedziu kaip lauztuvu per galva trenktas. jau priimu sveikinimus. komentuoti neturiu nei zodziu nei jegu. esu pries tai mates 6 gimdymus, is ju 2 su cezario pjuviu, bet kai gimsta TAVO kudikis, zodziu nebelieka. as euforijoje.....................
Redagavo paska 2007-02-19 12:12
Ežys galvoja, kad jo sūnaus kailiukas švelnus
 
mildaster
SVEIKINU! tegul naujas augintinis auga sveikas ir laimingas :clap:
master of disaster
 
http://mildaster.wordpress.com
paska
jau turim porele. vakar sventem dukros gimtadieni (1997.02.18) ir tycia, ar netycia pataikem diena po.......... ziurint i ateiti saunu, bus galima svesti du gimtadienius iskart....
Ežys galvoja, kad jo sūnaus kailiukas švelnus
 
paska
nu mindaugai!!! taigi skirtumas 10 metu!!! nekeiks. betn kaip fainai arunas (mazius) zviegiaGrinGrinGrin. pasaka. tik papa i burna gaves uzsiciaupia. tikras vyras. baigiam diskusija apie kudikius, nes tapsim panasus i supermamasAngry........ priimu sveikinimus, ir laukiu dovanu is portalo adminu, bei moderu. siaip, ar taip as ka tik susilaukiau ir auginu busimaji egzotikos fana. (antras vardas mauglis)GrinGrinGrin:jeee::jeee::jeee:
Ežys galvoja, kad jo sūnaus kailiukas švelnus
 
Ravenous
sveikinimai :clap: :thumb: :hap:
You are who you eat... Eat me.
 
http://www.egzotika.info
Loona
Nuoširdžiausi sveikinimai! :clap: :gift:
 
mekshrys
sveikinu :clap::clap::clap::clap: :gift::gift::gift: :jeee::thumb:
Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)
 
Damon
Sveikinu :thumb::clap:
 
Mike
damon parašė:
Sveikinu :thumb::clap:


Prisijungiu, prie sveikinimu, linkiu dideles laimes ir pasisiekimo naujajam ............:clap::clap::clap::clap::gift::thumb:
Mikė
 
Peršokti į forumą:
 
 

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
 
 

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

 
 

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?
 
 

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

 
 
Jau yra:
Narių: 8304
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232
Pranešimų: 39611
 
 
  
  36257956 aplankė mus
Draugai: Baidarių nuoma