2024m. December 14d. 19:12:20

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 8

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
Mažylių priežiūra?!?
giriniss
pridursiu savo ziniu, jai nera prabangos laikyt vasara, kada gyvasties apstu, tai nuo l1 (maziausius voriukus) serti arba trukliu lervom pilnai galima arba suplesytom musiu lervom, pats taipisaugines jau ne 1 voriuka esu, serti gyvalazdziu maziukais ziauruu (: , a dar mazylius galima serti katik issiritusiais svirpliukais, juos sugaunu su stikliniu megintuveliu, zaidimas gaunas, bet veikiantis, taigi kolkas mano "arsenale" truklio lervos (mazesnes ir didesnes), plesytos per puse muses lervos (per puse perplesta lerva voriukas srebia kaip turi but) naujagimiai svirpliukai labai megiami ir medziojami.
(buvau daves l1 voriukui ciela dzyka, tai tas drasiai puole, nors dydziu skirtukas 1:10 (: neprakando, bet veliau ant perplesto "puotavo" visa diena)

bambalys
Kaip turi atrodyti voras kai neriasi? Dabar jis ~L2, ir nuo pat ryto kai atsikėliau susigūžes toks(kojas po savim susikišes) ir nejuda. Tai dabar nežinau ar čia jau galas jam, ar dar ne.. Kiek laiko maždaug tokio dydžio vorų nėrimasis užtrunka?

donatas_s
Prieš neriantis voras patamsėja, o nėrimosi metu guli aukštielnykas.
+37060481407

http://www.egzotika.info
karolis007
jei jau kojas po savim susikisa tai jau ir perzegnot gali Smile

bambalys
Nu tada tyliu.. Vora tik pries savaite isigyjau. Arba parduoda ten pusiau numarintus, arba mano rankos kreivos.. Bet va smitis tokiom pat salygom gyvena ir jam nieko jau visa menesi..

karolis007
taip jau buna.maziukas tai dar nieko.kai dideli is niekur nieko krenta tada tai jau liudna.

Richardas
bambalys parašė:
Nu tada tyliu.. Vora tik pries savaite isigyjau. Arba parduoda ten pusiau numarintus, arba mano rankos kreivos.. Bet va smitis tokiom pat salygom gyvena ir jam nieko jau visa menesi..
Nemanau kad kas kaltas.Mažiai dažnai užlinksta-kuris nekuris Grinead: Todėl visada imu po kelis vienos rušies:yes:
Aš nepiktai aš draugiškai .richardas riškus 1968m. Aš geras kai miegu ir miegu kai geras

bambalys
Na gal, bet perkant is parduotuves ir uz voriuka mokant 20lt, tai kazkiap gaila mest daugiau pinigu ant visos gaujos Wink

Richardas
Nesu pirkes parduotuvėje:laugh:Nesu turtingasGrin
Aš nepiktai aš draugiškai .richardas riškus 1968m. Aš geras kai miegu ir miegu kai geras

bambalys
Cia pirmieji vorai, tai taip ir gavosi, kad is parduotuves..

Eimux
Norėjau paklaust.. ar normalu kad mano B.A prieš dvi savaites išsinere o šiandien vel radau išnara? Shock tai iseina jog neriasi kas dvi savaites ar kaip cia? Frown (o kitas B.A lygiai tokiom paciom salygom dar net nesiruosia nertis )
Išvada padaroma tada, kai nusibosta mąstyti.

arm1x
kaip skaiciuoti ta (L) dydy nesuprantu paaiskinkite Grin:help::aciu:

bambalys
Ar labai atsparus maži voriukai? Savaitei išvažiuoju, tai dabar nžn ką daryti, ar temptis juos kartu su savimi ar palikti vietoj..

Neonaz
arm1x parašė:
kaip skaiciuoti ta (L) dydy nesuprantu paaiskinkite Grin:help::aciu:

Forume tikrai yra parašyta. pasiieškok.
Brachypelma albopilosum
Brachypelma smithi
Elaphe taeniura friesei
www.streetracing.by/forum/images/smiles/spider.gif

Neonaz
bambalys parašė:
Ar labai atsparus maži voriukai? Savaitei išvažiuoju, tai dabar nžn ką daryti, ar temptis juos kartu su savimi ar palikti vietoj..

na mažyliai nėra labai atsparūs...geriau palik juos namie. Pasistenk kad dregmės nepritrūktų ir šilumos.Smile
Brachypelma albopilosum
Brachypelma smithi
Elaphe taeniura friesei
www.streetracing.by/forum/images/smiles/spider.gif

bambalys
Namai už 100km Grin tai todėl ir nežinau ar temptis juos kartu, ar palikt kur dabar yra. badu neturėtu numirt. Na bent jau smithis jau 3a savaitė ant dietos Grin

akvilina
na va, antradieni is ivanausko muziejaus nusipirkau grammostola rosea uz 15 lt(dar milciuku foto juostoi nemokamai ibere), sake, kad dar ne karto nesineres ir nesimaitines(nors gana raudonas), o maitinau ta pacia diena :shy:
tai va jau 2 kartus seriau mazais milciais ir nereikejo ju ten perkirpinet, o su pritrekstom galvom tai isvis neziurejo:geek:...
seip pasirode nepaprastai istvermingas mazius, nes kol nesiau iki brolio bendrabucio nerealiai snigo ir dar autobuse buvo salta...Pfft
tik va norejau paklaust kadangi salotu indeli auginu, o kabeliu pirkt nesinori, tai nieko blogo jeigu ji arciau radijatoriaus pastaciau, kad silciau butu?:nezin:
Redagavo akvilina 2008-03-24 12:14

Richardas
Nieko blogo, kad tik neper karšta būtu(matuok ,termometru-kur dedi).Ką darysi kai perstos šildyti?Šaltu oru, tropinius(mažus) gyvius,nešti reikia užanti-tai niekada nesušals.
Redagavo Richardas 2008-03-23 21:41

akvilina
ir nesiauPfft autobuse taip klausinejo zmones visokiu nesamoniu:shy:
o silumos ivairiai arciau - apie 25C, toliau -maziau...
o toliau bus ziureti...
ir dar padariau jam\jai faina nameli is molio, vasko tai kai idejom tiesiu taikiniu i jiGrin

Vygis
burundukas parašė:
ir nesiauPfft autobuse taip klausinejo zmones visokiu nesamoniu:shy:
o silumos ivairiai arciau - apie 25C, toliau -maziau...
o toliau bus ziureti...
ir dar padariau jam\jai faina nameli is molio, vasko tai kai idejom tiesiu taikiniu i jiGrin

Blem kam rodyti autobuse tokius gyvūnus. apšviesk :laugh:

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 8817
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232