2024m. December 13d. 08:51:50

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 7

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vorai
 Spausdinti temą
Voru kainos
yovi
Jei tiket Vilmantu tai visa europa išsižiojus laukia, kol pas viena vokieti is 2 kokonu kaškas gausis Wink

AivarasSt
tj reiskia krize su blondem yra Grin reikia stvert ta is zirmunu uz 400:jeee::laugh:

Armandas
Pries savaite buvau terroi, tai buvo vagansu po 20lt - apie L2, a. avicularia maza 60lt, irminia maza, irgi apie 60-70lt... seemanni didelis apie 150.. (istikruju nebelabai prisimenu), buvo ir roseu dideliu ir t.t.. o gal kas vilniuje parduodat maza parahybana, ta prasme turit uzhveise? :laugh: ? apie L2-L3? ir kokia butu ju kaina parduotuvese? ir isvis ar ju mazu uzhvezha?

http://myanimelist.net/profile/Armandas
k2
Na jei ta T.blondi žirmūnuose dar nesuaugus tai kažinau kokio ji dydžio bus suaugus Shock Ten jau geros plaštakos dydžio tas voras Smile O su T.blondi tikrai yra kaip ir "krizė", nes jos sunkiai veisiasi nelaisvėje ir daugeliuj nepavyksta...Na jei žirmūnuose patelė tada apsimoka gal ir už 400lt, bet jei patinas ten tuoj subręs tai nelabai jau...Aš tai pabijočiau pirkt.Nes terroj pirkau merginai "suaugusę G.rosea patelę" kuri po 2 nerimusi tapo subrendusiu patinėliu... Grin Grinisap: Tai arba jie ten lyties nemoka nustatyt arba susimaišė vyriokas Frown
Playing with bass!!!

Sarunas_St
k2, jei ka tai Blondi yra didziausia is visu paukstedu, paziurek internete kokio ji dydzio uzaugaWink
Kaip dyyyydele pietu leksteGrin
Brachypelma Smithi L11
Poecilotheria Regalis L9
Stromatopelma Calceatum L7

Nauris
K2 taip taip Užauga iki 30cm o svert gali iki 120g..
bet su T.Blondi kad ir labai norėdamas(o norėjau tai labai) nepirkčiau nes kiek teko domėtis tai tiesa kad nelaisvėj sunkiai lb veisias...Sad gaudo juos gamtoj:tdown:čia negerai:no: :conf: išvis reiktų paklausą šių voriukų mažint nes vieną gražią dieną ši rušis gali būti taip "nustekenta" kad ko nors imtis būtų ir per vėlu..Grinead:tad būkim malonus nebūkim "vilkais" ir neprisidėkim prie šių nuostabių voriukų - milžinų išnaikinimo:conf::alus::aciu:
Redagavo Nauris 2008-02-19 21:34
1.0.0 Brachypelma annitha
1.0.0 Brachypelma auratum
0.2.0 Brachypelma boehmei
1.1.0 Brachypelma emilia
0.1.0 Brachypelma epicureanum
0.1.0 Brachypelma schroederi
0.0.X Brachypelma smithi
0.0.1 Chilobrachys dyscolus blue
0.0.1 Chilobrachys fimbriatus
1.1.0 Cyriocosmus elegans
0.0.1 Cyriopagopus sp. Sumatran Tiger
0.0.1 Cyriopagopus shiodetei
0.0.1 Ceratogyrus marshalli
0.0.1 Gramostola pulchipres
0.0.4 Homoeomma sp. Peru II
0.0.10 Idiothele mira
0.0.5 Monocentropus balfouri
0.0.4 Oligoxystre diamantinensis
0.0.1 Pamphobeteus ultramarinus
0.0.1 Poecilotheria metallica
0.0.1 Poecilotheria miranda
0.0.2 Poecilotheria ornata
0.0.1 Poecilotheria rufilata
0.0.1 Theraphosa stirmi
0.0.2 Xenesthis immanis
0.0.1 Xenesthis sp. blue
1.2.0 Heterometrus spinfer
0.0.1 Heterometrus laoticus
0.0.1 Scolopendra hardwickei
0.0.1 Scolopendra dehaani cherry red
X.X.X Gromphadorhina portentosa

Armandas
o tai kasnors apie parahybanu kainas kanors galit papasakot? mane domina mazi, L1-L3... :read:

http://myanimelist.net/profile/Armandas
Loona
Pieš metus Rerize pirkom parahybaną, apie L5, kainavo kažkur 60 Lt. Buvo ir mažų po 40 Lt.

Richardas
Damon parašė:
Richardas parašė:
Na ir kainelės vilniujeCool

Tipo pas Klapėdoje galima pigiau... Grin
Na ne pas Klaipėdoje.Bet prie Klapėdos, toks Damon žemietis (Herpetologas)tikrai pigiau (nemažas le-blondi stumdėCoolpo 50.Bet tas buvo praitais metais
Redagavo Richardas 2008-02-20 00:20
Aš nepiktai aš draugiškai .richardas riškus 1968m. Aš geras kai miegu ir miegu kai geras

AivarasSt
nepamenu kad pernai kas blondi po 50 lt stumde :geek:

k2
Žinau kad T.blondi yra didžiausias paukštėda...Tačiau jog yra užfiksuotas 30cm egzempliorius, nereiškia kad tokie būna visi...Beje nelaisvėje tiek tikrai neišauga ir nemanau kad pas daugeli viršija 20cm Smile O tas voras kuris gyvenas terroje manau apie 17cm siekia Wink
Playing with bass!!!

Damon
Ričardai, suklydau galūnę, tai gal nereikia čia to taip pabrėžti... Grin Tai aišku, kad viskas yra pigiau pas Saulių ir dar kartą pas Saulių ir dar... Tik dar priskaičiuokite prie gyvūno kainos kelio kainą Wink

Mariezas
Na jei nemaišau tokie nemaži kur ir pas mane apsigyveno po 80 litukų buvo ;]

Richardas
Kadangi Vėžaičiai prie pat trasos Klaipėda-Kaunas.O žmogus jaunas,nepasikėles.Kelias gali nekainuotiWink.Beto Herpetologas kaunietis,tik rezeduoja vėžaičiuose.O tokio egzotikos pasirinkimo neturi Lt niekas
Aš nepiktai aš draugiškai .richardas riškus 1968m. Aš geras kai miegu ir miegu kai geras

Sarunas_St
Richardas parašė:
Kadangi Vėžaičiai prie pat trasos Klaipėda-Kaunas.O žmogus jaunas,nepasikėles.Kelias gali nekainuotiWink.Beto Herpetologas kaunietis,tik rezeduoja vėžaičiuose.O tokio egzotikos pasirinkimo neturi Lt niekas

Tik kazkodel kai bandziau is jo nusipirkti 3 vorus vis zadejo kita savaite atgabenti, kol isvis nebekele ragelioGrin:thumb:
Brachypelma Smithi L11
Poecilotheria Regalis L9
Stromatopelma Calceatum L7

Richardas
Sarunas_St parašė:
Richardas parašė:

Tik kazkodel kai bandziau is jo nusipirkti 3 vorus vis zadejo kita savaite atgabenti, kol isvis nebekele ragelioGrin:thumb:
Čia tas varijantas kai smulkinėtis nesinori(Jie turi didelių reikalų ir užsakimų .Lekia važiuoja,skrenda........Bet atsakyti Saulius kartais nedrysta(nevisi moka pasakyti NE).Tai nekelia ragelioFrownVisi mes turim savo idų.Ten su juo reikia taip: Atejau pamačiau nupirkau:evil:Neatejai ,nepamatei ,nenupirkai? Jie perdaug, nepergivena(klijentu daug,dirba ir su kitom šalim)Ir kodėl nekėlė priežačių gali būti šimtas(Jie labai veiklūs)....................Va apie tuos pirkėjus Winkpasišnekam mes seniai:conf:tarpusavi:conf::Kažkada išsvajoto gyvūno:gift: nuvažiuodavom bet kur ,kad ir į Maskva,Petrapilį ar vidurio aziją...Va dabar atvešk ir dar idėk į terą,arba irenk:evil:
Redagavo Richardas 2008-02-20 22:26

AivarasSt
cia jau riciardai is fantastiko srities siektiek pavarei :laugh:

AndriusN
Niekshas parašė:

Juokingai čia jis pasakė. Tipo, nusispjaut ant tų, kurie perka nedaug, nes atsiras kas perka daugiau. Logikos tame nematau. Smile
Redagavo AndriusN 2008-02-20 23:08
"Šalta!" (P. Coelho)

Richardas
Niekshas parašė:
PVZ.?

ezhiukas_ruke
Pasakysiu taip, su herpetologu teko 3 kart perderint susitikimą dėl smaugliuko, matyt tikrai užsiėmę jie ten Frown
www.audiopulsas.lt

0.0.1 Epicrates angulifer
0.0.1 Acrantophis dumerili
0.0.1 Elaphe Teaniura Friesei
0.1.0 Boa Constrictor
1.0.0 Melopsittacus undulatus
0.0.1 Pandinus imperator
0.0.X Tenebrio molitor

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 8813
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232