2024m. April 30d. 04:29:11

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA
 
 

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

 
 

Atsitiktinė foto

 
 

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 2

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda
 
 
Straipsnių hierarchija
Straipsnių pradžia » Įvairenybės » "DELFI" apie driežus (nuolat papildoma) 
 
"DELFI" apie driežus (nuolat papildoma)
 



Labdaringose lenktynėse dalyvaus krokodilai

Šeši liemenėmis apvilkti krokodilai lenktyniaus labdaringose varžybose, kuriose žmonės, ieškantys ko nors neįprasto, galės už pinigus lažintis dėl laimėtojo. Jeigu nei vienam varžybų dalyviai nepavyks per tris minutes kirsti finišo linijos, nugalėtoju bus skelbiamas arčiausiai linijos atsidūręs roplys.
Iš viso varžybose dalyvaus 10 krokodilų, kurių amžius svyruoja nuo 2 iki 5 metų, o ilgis siekia nuo 50 iki 65 centimetrų.
Tačiau prie starto linijos per kiekvienas lenktynes stos po šešis roplius.
Interneto lažybų kompanijos “Blue Square” atstovas spaudai Edas Pownellas teigė, jog siūlomas sumos turėtų padvigubėti, kai prie starto juostos išsirikiuos žiurkėnai su sportiniais automobiliais.
Kompanija “Animal Allsorts”, kuri filmų kūrėjams siūlo egzotinius gyvūnus ir kuriai priklauso varžybose dalyvaujantys krokodilai, teigia, jog visi šie ropliai yra dar naujokai.
“Tai pirmas jų pasirodymas. Aš tikiuosi, jog viskas praeis tiesiog puikiai”, - sakė gyvūnų prižiūrėtojas Dave’as Broadbridge, vienintelis asmuo, kuriam bus leista prižiūrėti ir valdyti gyvūnus per varžybas.
Visi varžybų metu uždirbti pinigai bus skirti Pasauliniam gamtos fondui.

Tailandietis miega su savo augintiniu krokodilu

42 metų tailandietis tvirtina, jog jam labai patinka ant vieno čiužinio miegoti su savo augintiniu krokodilu. Prayoonas Thongjonas krokodilą, kurį vėliau pavadino Khengu, sugavo žvejodamas prieš trejus metus.
Vyriškio teigimu, vieno metro ilgio roplys taip pat puikiai sutaria su jo dešimtmečiu sūnumi ir dviem šeimos šunimis.
"Kai tik aš einu į lovą, jis atseka paskui mane ir ima krebždenti mano lovą gaubiančią uždangą nuo uodų lyg prašytų leisti įlipti į lovą. Galiausiai aš jį įsileidžiu", - laikraščiui "The Nation" pasakojo jis. Beje, Khengas netgi nemoka plaukti.
"Vieną kartą netoliese esančiame kanale aš mėginau išmokyti jį plaukti, tačiau prisirijęs litrus vandens jis taip ir neišmoko. Po to jis niekada daugiau nelipo į kanalą", - paaiškino P.Thongjonas.
"Aš manau, kad žmones pernelyg jo baiminasi", - pridūrė jis. Vietos žvejai įspėjo vyrą, jog per poravimosi sezoną arba išalkęs krokodilas gali tapti agresyvus.

Indijos krokodilai turės laikytis celibato

Ramiai gyvenę viename Indijos zoologijos sode krokodilai susirgo depresija – visa jų pavasarinė seksualinė energija liks nepanaudota, nes zoologijos sodo prižiūrėtojai nutarė nebeleisti reptilijoms daugintis.
Džaipūro zoologijos sode “Ramnivas Bagch” gyvena trylika abiejų lyčių krokodilų. Anksčiau jų buvo mažiau, bet ropliai labai greitai dauginosi ir zoologijos sodo darbuotojai išsigando, kad jų sode neįvyktų krokodilų demografinis sprogimas. Todėl dabar patinai ir patelės gyvena skirtinguose narvuose – prižiūrėtojai akylai saugo, kad tarp roplių nebūtų jokių intymių ryšių.
Devyni patinai tai įvertino kaip pasikėsinimą į jų teises pratęsti giminę ir protestuoja. Jie nuolat riejasi ir taikosi nukąsti savo prižiūrėtojams per arti prikištą ranką. Siautėjanti ir neišreikšta hormonų audra krokodilams virsta depresija. Tuo tarpu keturios patelės išgyvena situaciją stoiškai ir nerodo ypatingo nepasitenkinimo.
Zoologijos sodo darbuotojai neprieštarautų, kad krokodilai gyventų normalų seksualinį gyvenimą, tačiau jie baiminasi, kad ilgainiui krokodilai taip užsiveis, jog su jais bus neįmanoma susitvarkyti. Šis zoosodas jau aprūpino reptilijomis visus aplinkinius zoologijos sodus ir daugiau paklausos krokodilams nebėra. Štai ir tenka vargšams “Ramnivas Bagch” ropliams lieti krokodilo ašaras ir laukti dienų, kai jiems bus leista patirti meilės malonumus.

Krokodilas vaikėsi policijos patrulius po Tokiją

Tokijo policininkai daugiau nei pusvalandį bėgo nuo pusantrametrinio krokodilo, kuris netikėtai pasirodė miesto centre. Kaip paaiškėjo vėliau, nelaimingasis krokodilas tik bandė surasti savo šeimininkus.
Kaip praneša dienraštis "Asahi Shimbun", ketverių metų kaimanas išdygo Tokijo Edogawa rajone, netoli nuo vieno grožio salono. Išgąsdinęs personalą ir išvaikęs visus klientus 1,3 metro ilgio krokodilas pasuko link miesto centro. Jis prakeliavo du parkus ir perėjo keletą gatvių, pakeliui gąsdindamas praeivius. Vis dėlto toliau jis eiti nebegalėjo, nes reptiliją pastebėjo policijos patrulis.
Pamatę ant kaimano kaklo antkaklį tvarkos sergėtojai pamėgino jį sugauti, tačiau tik supykdė. Įsiutęs krokodilas pasileido paskui policininkus ir suvijo juos į stulpus. Iškviesta į pagalbą brigada su specialiomis gaudyklėmis kaimaną izoliavo ir nuvežė į Edogawa rajono zoologijos sodą.
Pasak policininkų, krokodilo pasirodymas jų visai nenustebino, nes kasmet į Japoniją atvežama iki 100 jaunų kaimaniukų. "Žinoma, kai jie vos 10 cm ilgio, į juos žiūrėti vienas malonumas, tačiau kai jie užauga, patys šeimininkai ima baimintis. Todėl visai tikėtina, kad šis atvejis - ne paskutinis".

Tęsinys--->

 
 
Komentarai
Komentarų dar neparašyta.  
 
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.  
 

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
 
 

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

 
 

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?
 
 

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

 
 
Jau yra:
Narių: 8308
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232
Pranešimų: 39611
 
 
  
  36261087 aplankė mus
Draugai: Baidarių nuoma